Salvatorul rănit în explozia de la ISU Călărași a murit

Postat la: 27.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

Salvatorul rănit în explozia de la ISU Călărași a murit

Unul dintre pompierii răniți în explozia de la ISU Călărași a murit luni dimineața la Spitalul de Arși din Capitală, unde se afla internat de două zile. Pompierul rănit în urma exploziei de la ISU Călăraşi a fost adus vineri, în stare foarte gravă, cu arsuri pe 95% din suprafața corpului la Spitalul de Arși, iar în toată perioada de spitalizare a fost intubat şi ventilat mecanic.

Bărbatul avea 42 de ani iar în trecut a făcut parte din trupele trimise în Afganistan. Cel de al doilea pompier rănit în explozia din curtea ISU Călărași a fost adus la spital cu arsuri pe 30% din suprafața corpului, iar medicii spun că starea sa este stabilă și se află în afara oricărui pericol.

Tragedia care a dus la moartea pompierului a avut loc vineri atunci când un rezervor plin cu combustibil a explodat chiar în sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență din Călărași, cei doi salvatori răniți fiind prinși în mijlocul flăcărilor. Înă de atunci medicii erau sceptici în privința șanselor de supraviețuire ale salvatorului.

Cazul a fost anunţat ca accident de muncă iar atât Inspectoratul General pentru Situații de Urgență cât și ISU Călărași au deschis anchete pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs explozia de la rezervorul de combustibil.

loading...
PUTETI CITI SI...