RUSALII 2015. Unde să mergi în minivacanța 30 mai-1 iunie, în funcție de cum va fi vremea

Postat la: 29.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

RUSALII 2015. Unde să mergi în minivacanța 30 mai-1 iunie, în funcție de cum va fi vremea

Românii au o minivacanță de trei zile, datorită faptului că a doua zi de Rusalii a fost declarată liberă prin lege. Un număr foarte mare de români vor decide să plece din orașele lor, iar destinațiile preferate vor fi litoralul, muntele sau Delta Dunării. Un factor important în alegerea destinației de vacanță va fi vremea.

Meteorologii au anunțat cum va fi vremea în weekend pentru principalele destinații turistice din țara noastră.

Pe litoral în următoarele zile se vor înregistra temperaturi plăcute, 23-25 de grade în aer şi aproximativ 19 grade în apă. Cerul va fi mai mult senin.

În Delta Dunării va fi vreme frumoasă, temperaturi între 22 și 24 de grade. Totuși cei care or opta pentru o vacanță aici se vor bucura de o vreme foarte bună.

Şi în Bucovina, vremea va fi numai bună de vacanță: 21-24 de grade şi cer senin. Și Sibiul este o alegere bună. Cele 23-25 de grade sunt numai bune pentru o cafea pe o terasă în Centrul Vechi al orașului. Cerul va fi variabil, doar luni spre seară mai mulţi nori se vor aduna pe cer şi sunt şanse de ploaie.

Dacă preferați să vă odihniți într-o căsuță tradițională din Maramureș cu geam spre răsărit este o alegere excelentă. Meteorologii sunt generoşi: 23 - 26 de grade. Singura neplăcere va fi duminică după-amiază, deoarece vor fi ploi de scurtă durată, slabe cantitativ, fără să afecteze prea mult vacanţa.

Dacă sunteți mai degrabă oameni de munte este bine să știți că și pentru Valea Prahovei veștile de la meteorologi sunt bune. Vor fi 18-21 de grade şi abia luni după-amiaza plouă puţin.

loading...
PUTETI CITI SI...