Românii au telant 2015 - sezonul 5. Semifinala din 22 mai. Cine sunt cei 12 semifinaliști

Postat la: 22.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

Românii au telant 2015 - sezonul 5. Semifinala din 22 mai. Cine sunt cei 12 semifinaliști

Românii au talent sezonul 5 a ajuns la cea de-a treia semifinală. Alți 12 concurenți vor încerca, vineri 22 mai să impresioneze juriul format din Andi Moisescu, Andra, Mihaela Rădulescu și Bebe Cotimanis. Pregătirile pentru gala live sunt în toi, iar concurenții au mari emoții, înainte de a da tot ce au mai bun și a încerca să convingă telespectatorii că merită să fie printre cei trei finaliști. 

Concertino: "Normal ca am avem emotii! Am pregatit un moment plin de energie si emotie, pentru care am muncit foarte mult si speram sa ne iasa tot ce ne-am propus pentru seara asta. Daca va place, votati-ne!"

Dina Monica Stanciulete: "La preselectii a fost minunat, chiar daca am plans. Daca momentul meu le-a placut celor care m-au vazut, atunci ma bucur. Dintre jurati mi-a fost frica de Bebe Cotimanis deoarece pare mai dur, insa am descoperit ca este extrem de prietenos. In seara asta pregatesc o surpriza, care sper sa ajunga la sufletul publicului. Daca interpretarea mea va impresiona si credeti ca merit sa merg in finala, votati-ma!".

Toma Constantin: "Cred ca aceasta seara e o experienta unica pentru oricare dintre noi! Participarea mea la <<Romanii au talent>> este un moment unic in viata. In ceea ce priveste publicul, mi-as dori sa voteze, intr-adevar, talentul. Fiecare concurent are emotii, iar satisfactia mea este ca am ajuns aici si, mai departe, vedem!".

Ansamblul "Barbunco Romano": "Repetitiile au decurs foarte bine, nu ne-am asteptat la lucruri atat de frumoase. Totul a fost o noutate pentru noi si ne-a ajutat foarte mult. Suntem foarte pregatiti si ne dorim ca publicul sa ne voteze pentru a ne califica in finala".

Francesca Tuzzolino: "La preselectiile <<Romanii au talent>> m-am simtit foarte bine, deoarece am fost eu insami, fara sa-mi fie frica de ceva. Echipa de aici e extraordinara si extrem de amabila. Daca telespectatorilor le va placea momentul meu de astazi si voi reusi sa le transmit emotia mea, atunci ii rog sa ma voteze pentru a ma ajuta sa-mi indeplinesc visul".

Robert Tudor: "Ati avut incredere in mine si sper sa ma votati, sa va fac mandri si in finala, cum spunea Einstein: <<Viata insasi este magie, iar daca nu crezi asta, macar incearca s-o traiesti ca pe ceva magic>>. Chiar daca nu voi trece in finala, sunt fericit ca am ajuns pana aici si nu voi renunta niciodata sa cred in magie si in Dumnezeu, care m-a facut asa cum sunt".

Marius Calin: "In aceasta seara voi prezenta un moment cel putin la fel de surprinzator ca si cel din auditii. Sper ca voi lasa o impresie frumoasa si voi convinge publicul sa-mi acorde votul lui. O sa-mi dau toata silinta sa impresionez. Repetitiile au decurs in regula, iar colaborarea cu echipa <<Romanii au talent>> este una de exceptie".

Viorel Scinteie: "Repetitiile pentru Semifinala <<Romanii au talent>> reprezinta pentru noi o poveste de viata si foarte multe emotii. Suntem plini de incredere si speram ca impreuna, <<echipa un caine>>, sa realizam un moment emotionant care sa fie apreciat de telespectatori".

Marian Sas: "Cred ca acrobatia ar trebui sa mearga mai departe si oamenii ar trebui sa voteze povestea momentului meu, care se deosebeste de celelalte. Este un numar unic, extrem de dificil si spectaculos. Daca mesajul meu si adrenalina vor ajunge la public, imi doresc sa ma voteze. Actobatia este un vis si poate educa frumos orice om".

Major Office: "Am avut foarte multe emotii la preselectii cand am primit vestea ca suntem calificati in semifinale. Acela a fost un factor care ne-a generat de doua ori mai multa emotie. Suntem foarte bucurosi ca am ajuns aici. Ne-am simtit minunat pe parcursul repetitiilor si avem asteptari foarte mari de la prestatia noastra din seara asta. Ne dorim extrem de mult ca publicul sa simta cel putin o mica parte din emotiile si bucuria pe care le simtim noi pe scena".

Clubul Sportiv Puma: "Ne-am simtit bine in pregatirile pentru semifinale. Avem onoarea ca in editia aceasta sa concuram cu unele dintre cele mai bune momente. Voturile le asteptam din partea tuturor celor care au legatura cu artele martiale, in special practicantilor de taekwondo si sibienilor, pe care-i reprezentam cu bucurie astazi".

Remi Sapca: "La repetitii a fost foarte frumos si sunt fericit ca am ajuns in aceasta etapa la <<Romanii au talent>>. Imi doresc ca lumea sa ma voteze si sper sa fie extarordinar in seara aceasta".

 

loading...
PUTETI CITI SI...