Românii au talent 2015. Bebe Cotimanis a recitat o poezie superbă pe scenă, dar în sala de judecată are probleme

Postat la: 22.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

Românii au talent 2015. Bebe Cotimanis a recitat o poezie superbă pe scenă, dar în sala de judecată are probleme

Actorul Bebe Cotimanis, unul dintre jurații de la Românii au talent, alături de Mihaela Rădulescu, Andra și Andi Moisescu, are probleme in instanță după ce Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale a cerut executarea sa silită pentru neplata rovinietei.

Bebe Cotimanis a urcat vineri seara pe scenă pentru a recita o poezie scrisă chiar de el "Viață, viață". Momentul juratului alături de fetele de la Amadeus a impresionat atât ceilalți membri ai juriului cât și telespectatorii din fața micilor ecrane.

Se pare însă, că Bebe nu a reușit să fie la fel de convingător și în fața magistraților, deoarece a pierdut trei procese cu CNADNR.
Colegul Mihaelei Rădulescu a pierdut nu mai putin de trei procese la interval de doar câteva zile, prin care CNADNR a cerut executarea silita pentru sume de câteva zeci de euro.

Toate cele trei procese au fost deschise pe numele firmei deţinute de Bebe si sotia lui, pe care aceştia şi-au înscris autoturismele.

Totul face parte din iniţiativă CNADNR care a pornit in urma cu aproape doi ani si prin care se urmarea recuperarea banilor din amenzi neachitate, indiferent de suma.

 

loading...
PUTETI CITI SI...