Rezultate referendum familie. Klaus Iohannis, desființat de PSD

Postat la: 07.10.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Rezultate referendum familie. Klaus Iohannis, desființat de PSD

Liviu Dragnea nu a apărut la declarații după rezultatele referendumului pentru familie, dar a făcut-o Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct al PSD.

Klaus Iohannis a fost acuzat pentru faptul că nu a îndemnat românii să iasă la vot și pentru că s-a dus în ultima clipă, "cu scârbă, în sictir".

"Klaus Iohannis, prin modul cum s-a comportat, parca nu este presedintele Romaniei, parca era presedintele altei tari. Sa nu iesi, ca presedinte, sa spui ca vei veni la vot, sa nu ceri poporului sa iasa la vot... Sa te ascunzi, sa te duci in ultima secunda la vot, cu scarba, in sictir...", a spus Codrin Stefanescu.

Potrivit datelor transmise de Biroul Electoral Central (BEC), până în acest moment (ora 22:05), prezenţa la referendumul pentru familie a fost de 18,87 la sută, rezultatele fiind pentru ora 19:00,

Confom datelor oficiale BEC, în prima zi a referendumului pentru familie, ieri, 6 octombrie, prezenţa la vot a fost de numai 5,72% din totalul de votanţi, ceea ce reprezintă un minim istoric.

loading...
PUTETI CITI SI...