"Regele păcănelelor" vrea să fie și administrator șef la ROMATSA

Postat la: 19.04.2017 12:05 | Scris de: ZIUA NEWS

Incepand de la sfarsitul saptamanii trecute, ROMATSA nu mai are consiliu de administratie legal constituit conform OUG nr.109/2011. De ce? Pentru ca mandatul presedintelui CA, Carmen Radu, a expirat si totodata si a unui alt membru al CA, Bogdan Costas.

In plus, si pana la sfarsitul saptamanii trecute, CA de la Romatsa a functionat ilegal pentru ca, potrivit OUG nr.109/2011, autoritatea tutela, in speta Ministerul Transporturilor, nu poate avea in CA decat un singur reprezentant si, in plus, numarul membrilor CA era par si nu impar 5 sau 7, iar pana acum au fost sase. Or, in CA de la Romatsa sunt doi reprezentantii al Ministerului Transporturilor: secretarul de stat Dragos Titea si secretarul general Petre Neacsa.

Mai mult, nu exista decizie a primului ministru pentru ca Petre Neacsa sa fie reprezentantul Ministerului Transporturilor in CA de la Romatsa, asa cum prevede OUG nr.109/2011. Potrivit informatiilor detinute de ZIUAnews, cel care ravneste cel mai mult la fotoliul de presedinte al CA de la Romatsa este secretarul de stat Dragos Titea, cunoscut ca „regele pacanelelor", care este suspendat din functia de director juridic al Romatsa pe perioada mandatului de demnitar.