Referendum familie: Mircea Badea, reactie transanta

Postat la: 08.10.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Referendum familie: Mircea Badea, reactie transanta

Referendumul pentru familie a adus in prim plan nume cunoscute ale Romaniei, impreuna cu reactiile lor. Jurnalistul Mircea Badea nu putea lipsi din aceasta mare de opinii. Controversatul eveniment al zilelor de 6 si 7 octombrie l-a facut pe acesta sa se exprime in mediul online cu privire la prezenta scazuta a votantilor la referendum pentru familiei.

Vedeta a ales sa le spuna internautilor un mesaj ironic, un fel de dezlegare a opiniilor ce sigur vor urma sa apara. Se pare ca absenteismul cetatenilor Romaniei a ales mai bine decat buletinul de vot. Jurnalistul a fost uluit dupa e ce a vazut cifrele indicate de BEC, indicand faptul ca majoritatea romanilor au ales absenteismul ca raspuns a initiativei de redefinire a familiei in Constitutie.

„Buahahaha. Poporul roman este genial! Sapte la suta?!?! Buahahaha! Ma simt din ce in ce mai bine pentru ca scap si de ultimele reflexe de a mai trece batranicile strada(metaforic vorbind). E un fel de izbavire pentru mine", a scris Mircea Badea in clipa in care cifra prezentei la vot indica doar 7%. Cea de a doua zi a referendumului a indicat la ora 10:00 voturi de la un procent de 7.24 de cetateni romani, conform datelor transmise de BEC.

Un numar de 15.21% a aratat prezenta la vot, in Romania, la ora 16:00. Sambata, 6 octombrie, prima zi a referendumului pentru familia traditionala, a aratat ca prezenta la vot romanilor nu a sarit de 5.72% din totalul de votanti de pe listele permanente de vot. Acesta este un numar minim istoric la vot din Revolutia de la 1989 si pana acum in 2018.

loading...
PUTETI CITI SI...