Reacţia lui Dragnea după publicarea scrisorii în care i se cere demisia

Postat la: 19.09.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Reacţia lui Dragnea după publicarea scrisorii în care i se cere demisia

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afişat, miercuri, la Parlament, o atitudine relaxată în faţa jurnaliştilor şi a glumit spunându-le acestora, în drum spre o întâlnire cu o delegaţie AMRO, că se duce „la CEx", dar nu a vrut să comenteze scrisoarea din PSD prin care i se cere demisia.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a deplasat miercuri, din biroul său de preşedinte al Camerei Deputaţilor, către o întrunire cu o delegaţie a Consiliului de Afaceri Americano-Român (AMRO). Pe hol, Dragnea a schimbat câteva cuvinte cu secretarul Camerei Deputaţilor, Mircea Drăghici, preşedinte al PSD Online. Dragnea a afişat o atitudine relaxată, a ieşit zâmbind din biroul său şi a râs la discuţia avută cu Drăghici.

„Bună ziua. Mă duc la CEx", le-a spus Dragnea jurnaliştilor, le-a făcut cu mâna şi a arătat cu degetul spre sala întrunirii cu delegaţia AMRO. Întrebat dacă a primit scrisoarea în care i se cere demisia, Dragnea nu a răspuns. Scrisoarea contestatarilor din PSD, de care se vorbeşte de o săptămână, conţine 19 puncte, primul dintre ele fiind legat de demisia lui Liviu Dragnea din funcţiile de preşedinte PSD şi al Camerei Deputaţilor. Scrisoarea e semnată de trei membri: Gabriela Firea, Paul Stănescu şi Adrian Ţuţuianu.

loading...
PUTETI CITI SI...