Rasturnare de situatie in cazul tinerilor care au batut un batran in Brasov! Ce se va intampla cu ei

Postat la: 12.04.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Rasturnare de situatie in cazul tinerilor care au batut un batran in Brasov! Ce se va intampla cu ei

Cei doi tineri care au batut un batran intr-un pasaj din municipiul Brasov raman dupa gratii! Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Brasov au dispus, miercuri, schimbarea incadrarii juridice de la „lovire si alte violente" la „tentativa de omor".

Potrivit unui comunicat de presa transmis de procuror sef sectie urmarire penala in cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Brasov, Adrian Aldea, cei doi inculpati au prevazut posibilitatea suprimarii vietii batranului, pe care nu au urmarit-o, dar au acceptat-o.

„Inculpatii se afla in stare de arest preventiv, din data de 1 aprilie 2018. Dosarul penal a fost declinat de catre procurorul din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Brasov, fiind inregistrat la Parchetul de pe langa Tribunalul Brasov la data de 10 aprilie 2018.

Cercetarile continua in cauza pentru lamurirea tuturor imprejurarilor de fapt si in vederea raspunderii judiciare. Actele de urmarire penala in prezenta cauza s-au efectuat cu sprijinul ofiterilor de politie judiciara din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Brasov-Serviciul de Investigatii Criminale", potrivit documentului citat.

Batranul agresat in pasaj, in varsta de 68 de ani, se afla in continuare internat la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov, unde a ajuns imediat dupa agresiune.

Din punct de vedere medical starea acestuia este buna, i s-au facut si investigatii psihiatrice si o evaluare medicala finala. Dar nu poate fi externat pentru ca nu au ajuns de la Focsani, locul de domiciliu al batranului, rezultatele unei anchete sociale pentru a vedea unde va locui dupa externarea din spital.

A declarat, pentru AGERPRES, purtatorul de cuvant al Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Brasov, Marius Leonte.

„Din punct de vedere medical, totul este in regula. Nu putem sa-l externam pentru ca el nu are locuinta in Brasov. Asteptam ancheta sociala de la Focsani", a mai precizat purtatorul de cuvant al unitatii medicale.

loading...
PUTETI CITI SI...