Rasturnare de situatie in cazul grevei de la metrou. Ce a decis tribunalul in aceasta dimineata

Postat la: 19.11.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Rasturnare de situatie in cazul grevei de la metrou. Ce a decis tribunalul in aceasta dimineata

Tribunalul Bucuresti a decis ca greva de avertisment declansata de Unitatea - Sindicatul Liber Metrou (USLM), in data de 15 noiembrie, este nelegala. Potrivit instantei, Unitatea - Sindicatul Liber Metrou (USLM) nu a respectat legea dialogului social.

Astfel, instanta a constatat „nelegalitatea declararii si declansarii grevei de avertisment in data de 15.11.2018, intre orele 4.00-6.00, la nivel de Metrorex SA", informeaza Metrorex. Potrivit sursei citate, „conducerea Metrorex isi manifesta disponibilitatea pentru continuarea negocierilor, conform legii dialogului social si face apel la angajatii sai sa ia in considerare ca asigurarea transportului calatorilor la timp si in siguranta este prioritara."

Unitatea - Sindicatul Liber Metrou (USLM) a anuntat vineri ca angajatii Metrorex vor intra in greva generala pe perioada nedeterminata de miercuri, 21 noiembrie, intre orele 4.00 si 16.00, daca pana atunci nu va fi rezolvat conflictul de munca. Trenurile de metrou nu au circulat nici joi dimineata, in intervalul orar 4.00 - 6,00. in urma declansarii unei greve de avertisment de catre USLM.

 

loading...
PUTETI CITI SI...