Raspunsul Monicai Pop la acuzatia ca nu a primit-o pe Carmen Harra la control: „Este o minciuna ordinara"

Postat la: 21.05.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Raspunsul Monicai Pop la acuzatia ca nu a primit-o pe Carmen Harra la control: „Este o minciuna ordinara

Sandalul dintre Monica Pop si Carmen Harra ia amploare. Dupa ce Carmen Harra a acuzat-o pe Monica Pop ca nu a primit-o la control, noi detalii ies la iveala despre acest scandal. Cele doua sunt extrem de revoltate una pe alta, din cauza unui control oftalmologic pe care celebra Carmen a vrut sa il faca la spitalul unde profeseaza Monica Pop.

In cadrul emisiunii lui Mihai Morar de la Antena Stars, Carmen Harra si Monica Pop si-au declarat razboi si si-au adresat cuvinte extrem de grele. „Totul a plecat de la faptul ca eu am avut o problema cu ochii, eu nu stiam numarul de telefon al Monicai Pop, asa ca l-am rugat pe Emanuel sa ia legatura cu Monica Pop, pentru o consultatie oftalmologica.

Ea a zis: De ce nu m-a sunat, nu poate sa puna mana pe telefon?

Sa plece! Asa ca am plecat. Un cadru medical trebuie sa se gandeasca la sanatatea pacientilor.

Sunteti rasista! M-ati insultat. Suntem de aceeasi varsta. Sunteti obligata sa aveti o atitudine buna fata de pacienti. Va comportati ca la mahala!

Aveti curajul sa ma priviti in ochi? Sa lasati ifosele astea, sa va comportati ca un om de 64 de ani. Am sase martori ca m-ati injurat. Va dau in judecata, sa va fie rusine ca sunteti cadru medical. Eram la usa spitalului. Ce cadru medical esti dumneata, daca nu dai ajutor unui pacient?

Am intarziat vreo 20 de minute, dar ne-am cerut scuze. A pus pe Facebook-ul ei, isi instiga pacientii impotriva mea! Ce caracter e asta, vrei sa intorci adevarul contra unei femei de varsta ta?

Am sase martori care pot sa vina in tribunal. Sunt cetatean american, nu ai dreptul sa ma abuzezi verbal. Cum iti permiti sa ma faci mincinoasa?

Cine iti da dumitale dreptul? Sa-ti fie rusine! Nu meriti sa fii cadru medical! Femeie batrana si fara minte, asta esti. Am 133 pulsul, chemati o ambulanta!" a spus Carmen Harra, in platoul lui Mihai Morar.

„Ea ca doctor stie cine sunt eu. Nu e nicio tiganie. Eu am avut nevoie de ajutor, sunt atatia oameni care imi sunt martori. I-a sarit mustarul si m-a aruncat.

Sunt cetatean american si nu aveti ce sa-mi faceti! Mi-am cerut scuze din prima secunda pentru intarziere, dar ea trebuie sa-si ceara scuze pentru insulte. Eu am toata iubirea pentru dansa, dar nu accept insulte" a mai spus Carmen Harra.

La randul sau, Monica Pop respinge toate afirmatiile celebrei Carmen Harra si sustine ca aceasta minte.

„Sunt niste minciuni ordinare! Eu stiu ca doamna este o clarvazatoare. Eu nu fac parte din showbiz si nu sunt mare vedeta. Niciuna dintre noi nu suntem vedete. Tot ce spune doamna Harra este o minciuna. Inainte cu o zi am primit un mesaj de la un domn care mi-a zis ca este managerul doamnei Harra, in care imi spunea ca are nevoie de o consultatie.

Toata lumea de pe Facebook e de acord cu mine. Doamna minte, asa cum ii e obiceiul. Nu e adevarat ca a ajuns la spital, minte! Domnul Emanuel mi-a zis ca sunt pe drum, iar eu am inteles ceva legat de o sedinta, apoi a zis ca ploua. Ploua pentru toti pacientii, dar ei au venit la timp!

Carmen Harra este intr-o criza psihiatrica", a spus si Monica Pop, printr-o interventie telefonica.

„Urla si zbiara pentru ca are o voce foarte puternica si profita de asta. Doamna minte cu tot ce spune, ce teatru face si ce tiganie...Este o minciuna ordinara!" a spus Monica Pop, inchizand mai apoi, apelul telefonic.

Revenind cu un alt apel telefonic, Monica Pop sustine, din nou, ca tot ceea ce face Carmen Harra este doar un circ si tot ce spune sunt numai minciuni. „Asta este o tiganie pe care o inventeaza", a mai spus prof. univ. dr., Monica Pop, dupa care a inchis din nou apelul telefonic.

„Nici macar un singur cuvant jignitor nu i-am spus. In momentul in care a intarziat, trebuia sa aiba bunul simt sa scrie doua randuri, sa spuna ca nu mai ajunge" a mai spus Monica Pop.

loading...
PUTETI CITI SI...