TVR prin evaziune fiscală!"" />

Radu Carp: "Victor Ponta se pregătește să TVR prin evaziune fiscală!"

Postat la: 05.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

Radu Carp: TVR prin evaziune fiscală!""/>

După declarațiile consilierului lui Victor Ponta - l-am numit pe sociologul Mirel Palada, care a susținut că "soluția salvării" TVR este închiderea și reînființarea, peste noapte, a unui alt post public, iertat prin mărinimie guvernamentală de colosalele datorii acumulate - e clar că primul ministru intenționează să comită un act evident de evaziune fiscală, avertizează politologul Radu Carp, pe Facebook.

"Guvernul Ponta a dorit cu tot dinadinsul sa darame. Acum, cand se apropie termenul limita de la care ANAF va interveni si va bloca din nou conturile TVR, vocile Guvernului Ponta inventeaza solutii fanteziste: de la "administrarea speciala" (despre care am demonstrat de ce este neconstitutionala) s-a ajuns la o varianta mai simpla: "tragi heblul" si infiintezi o alta televiziune.

Salvarea: evaziunea fiscală!

Evrika! Geniala solutie. Cum de nu s-a gandit nimeni pana acum?! Televiziunea noua nu preia insa datoriile celei vechi? Datoriile la stat, la furnizorii privati, la EBU, la Disney, la Universal, etc. Aceasta este definitia evaziunii fiscale, dragi sustinatori ai premierului!

Ponta nu are o baghetă magică

Vine apoi Curtea de Conturi (cu sau fara Iie Sarbu, nu are importanta) si spune "sa vedem cum ati incalcat legea". In definitiv, daca Victor Ponta vrea sa contribuie la un act de evaziune fiscala, nu are decat sa faca ce crede. Guvernul vrea sa aiba o bagheta magica ca sa anuleze datoriile TVR fara urme. Bagheta magica nu exista", precizează Radu Carp, pe Facebook.

Palada: "Tragi heblul, faci alta!"

Reamintim că Mirel Palada a declarat recent, la B1TV că televiziunea publică ar trebui închisă și apoi repornită de la zero. "Soluția la TVR este una foarte simplă: tragi heblul, faci alta." Consilierul lui Victor Ponta a apreciat că TVR are prea mulți angajați, dar că principala problemă este una "generațională".

Alex Miclovan

loading...
PUTETI CITI SI...