Programul băncilor de RUSALII 2015. Ce program au BCR, BRD, Raiffeisen, Banca Transilvania în zilele de 30, 31 mai și 1 iunie

Postat la: 28.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

Programul băncilor de RUSALII 2015. Ce program au BCR, BRD, Raiffeisen, Banca Transilvania în zilele de 30, 31 mai și 1 iunie

A doua zi de Rusalii a fost declarată zi liberă prin lege, prin urmare un număr foarte mare de români vor avea parte de o minivacanță în perioada 30 mai - 1 iunie. În acest weekend și majoritatea instituțiilor bancare vor fi închise, operațiuni bancare fiind efectuate în general doar în băncile din centrele comerciale sau cele din hipermarketuri

Majoritatea unităţilor bancare vor fi închise luni, a doua zi de Rusalii, excepţie făcând in general cele aflate in centre comerciale sau mall-uri.

Astfel, unităţile BRD - Groupe Societe Generale nu vor avea luni program de lucru cu clienţii, cu excepţia majorităţii unităţilor situate in mari magazine (Auchan, Kaufland, Carrefour, Cora Lujerului), mall-uri (Plaza Romania, Euromall, Băneasa Shopping City) si in aeroportul Henri Coanda (Visa Tax).

Agențiile Băncii Comerciale Române BCR nu vor avea program cu publicul in ziua de 1 iunie 2015. Reprezentanții instituției bancare asigură însă că va fi asigurată alimentarea cu cash a bancomatelor (ATM), a automatelor de schimb valutar (ASV) si a maşinilor multifuncţionale (MFM) ce vor fi permanent la dispoziţia clienţilor.

Reprezentanţii Băncii Transilvania au anuntat ca majoritatea unităţilor băncii vor fi închise luni, excepţie făcând câteva agenţii care funcţionează in anumite centre comerciale din tara.

In cazul Garanti Bank vor fi deschise luni agenţia Sun Plaza (situata in incinta mall-ului Sun Plaza) intre orele 10.00 si 21.00 si agenţia Pipera (situata in incinta mall-ului Băneasa Shopping City), intre intre orele 10.00 si 22.00. Celelalte agenţii nu vor avea program cu publicul.

Unităţile Raiffeisen Bank vor fi închise pe 1 iunie, cu excepţia celor din cadrul hypermarket-urilor si a mall-urilor. Agențiile din rețeaua Selgros vor fi deschis în intervalul orar 9-19.

Clienţii vor putea face plati cu cardul si vor putea utiliza bancomatele băncilor in aceasta perioada. Totodată, vor fi disponibile servicii precum Internet banking si call center.

 

loading...
PUTETI CITI SI...