Prima reacţie a lui Şerban Nicolae (PSD), după ce a insultat-o pe Cosette Chichirău (USR)

Postat la: 07.12.2017 09:34 | Scris de: ZIUA NEWS

Prima reacţie a lui Şerban Nicolae (PSD), după ce a insultat-o pe Cosette Chichirău (USR)

Deputatul PSD Şerban Nicolae a afirmat că a înjurat-o de deputata USR Cosette Chichirău pentru că nu a mai suportat insulta şi calomnia în mod repetat. "Cel mai probabil electoratul doamnei de la USR au trimis-o în Parlament ca să încaseze salariu şi să mă însulte pe mine", a spus acesta.

Şerban Nicolae şi-a cerut scuze şi a spus că a cedat pentru că nu a mai suportat insulta şi calomnia în mod repetat. "Am avut o răbufnire pe care o regret", a precizat Şerban Nicolae. Senatorul PSD Șerban Nicolae i-a adresat cuvinte urâte deputatei USR Cosette Chichirău, în timp ce aceastea făcea o transmiune live de la votul în plenul Camerei Deputaților pe amendamentele la legile Justiției. "Sunteți atât de proastă, este incredibil ce spuneți", i-a spus Șerban Nicolae lui Cosette Chichirau după ce această l-a filmat în mod insistent și l-a făcut "penal" și "șofer al grupului infracțional organizat".

Cosette Chichirău: Eu voi fi omul cel mai urât de PSD-ALDE. Deja eram inamicul nr 1. Cei care fură sunt prezenţi în Parlament.

Şerban Nicolae: Doamnă, penală este mama care v-a făcut aşa nesimţită.

Cosette Chichirău: Sunt Cosette Chichirău, depuată USR de Iaşi.

Şerban Nicolae: Nu s-ar spune. V-aţi luat leafa azi? Aia mărită? Îşi ia leafa ... aşa... aia-i bună, aşa mărită de Guvernul PSD. Nu vă e ruşine să încasaţi bani nemunciţi?

Cosette Chichirău: Cum adică nemunciţi?

Şerban Nicolae: Nu hliziți fasolea așa la mine! Aveţi mancarea între dinţi! Mancarea aia de deputat.

Cosette Chichirău: Domnul Serban Nicolae insultă tot poproul român şi fură.

Şerban Nicolae: Eu n-am furat nimic. Nu fiţi nesimiţită. De ce nu faceţi o plângere penală? Vă rog frumos, nu mai râdeți, că este o imagine dezolantă. Căutați un coleg care a terminat două clase și să vă scrie o plângere penală la adresa mea, daca eu am furat.

Şerban Nicolae: Dumneavoastră sunteți atât de proastă! E incredibil ce spuneţi. Demonstraţi că am fost eu şofer.

Cosette Chichirău: Avem poze

Şerban Nicolae: Aveţi poze? CV e în poze? Eu am o poză în care dumneavoastră faceţi sex anal. Acum ce să facem?

loading...