Președintele Consiliului Local Sector 4 nu vrea să vadă locuitorii ședințele publice ale Consiliului. Primarul din umbră, Puiu Florian, și-a dat demisia

Postat la: 21.09.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Președintele Consiliului Local Sector 4 nu vrea să vadă locuitorii ședințele publice ale Consiliului. Primarul din umbră, Puiu Florian, și-a dat demisia

Consilierul local, Cosmin Constantin Bărbălău, cel care prezidează ședința Consiliului Local Sector 4 a averizat aleșii locali să nu îl filmeze în timpul ședinței publice, pe motiv că nu vrea să i se vadă fața. Asta, deși este ales local, iar ședința Consiliului Locală este publică.

20 septembrie 2018, ședință a Consiliului Local al Sectorului 4: președintele de ședință și leșii PSD nu vor să fie filmați, ca să îi vadă lumea cum votează investițiile și soarta locuitorilor din Sectorul 4 al Capitalei.Și metoda de vot este halucinantă: dacă nu au voturi suficente, președintele cere încă o persoană, două- hai să votăm. Din cinci în cinci minute, aleșii PSD cer să nu filmeze nimeni ședința Consiliului Local și au ameinințat că vor vota o hotărâre în acest sens.

Daniel Băluța, primarul sectorului 4, a intrat sub controlul complet al unui personaj pe nume Florian Puiu, de când a fost ales primar al Sectorului 4. Acest Puiu este aparent un consilier local PSD la sectorul 4 și coleg de partid cu primarul Băluță. În 2013 însă, Florian Puiu a fost adus la audieri într-un dosar de crimă organizată alături de membrii clanurilor interlope Sportivii şi Cămătarii. Atunci, presa relata că procurorii DIICOT au pus sub acuzare peste 100 de membri ai celor două grupări care stăpânesc afacerile necurate din Sectorul 4.

Astăzi, cel care a comandat piața imobiliară din iunie 2017 și până în prezent și-a dat demisia din CL Sector 4, după ce PSD l-a exclus din partid acum două săptămâni, potrivit surselor noastre.

loading...
PUTETI CITI SI...