Povestea incredibilă a cuţitarului care a evadat din arestul Poliţiei Capitalei! Inferactorul a fost prins, în urmă cu puţin timp

Postat la: 25.05.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

Povestea incredibilă a cuţitarului care a evadat din arestul Poliţiei Capitalei! Inferactorul a fost prins, în urmă cu puţin timp

Bărbatul care a evadat, ieri, în mod halucinant, din Arestul Poliţiei Capitalei a fost prins după mai bine de 12 ore de căutări. Potrivit unor surse judiciare, bărbatul care şi-a bătut joc de poliţiştii Arestului Central se numeşte Alexandru Banciu şi era arestat preventiv pentru tentativă de omor, furt şi proxenetism.

Conform anchetatorilor, acesta a fost ridicat de acasă, din cartierul Ferentari, zona Zăbrăuţi, în urmă cu două săptămâni împreună cu alte 21 de persoane, într-un dosar de tentativă de omor, favorizarea infractorului, mărturie mincinoasă, furt şi proxenetism. Alexandru Banciu a fost, ulterior, arestat preventiv după ce anchetatorii au probat că, la data de 5 mai, acesta şi-a înjunghiat un vecin. Bărbatul era cunoscut drept un consumator înrăit de heroină, care obişnuia să fure orice îi cădea în mână.

Acesta obişnuia să plece la furat cu vecinii săi, după care prada era împărţită în părţi egale şi investită, aproape mereu, în droguri. La începutul lui mai, Banciu s-a certat, însă, cu unul dintre complicii săi şi l-a înjunghiat. Arestat preventiv, acesta a evedat, ieri, din Arestul Central, după ce a schimbat hainele cu un alt arestat care urma să fie pus în libertate şi a reuşit, astfel, să-i păcălească pe poliţişti. Banciu a fost prins, astăzi, în zona Chirigiu din sectorul 5. Poliţia Capitalei a declanşat şi o anchetă internă, pentru a se stabili exact în ce condiţii a reuşit Banciu să evadeze.

loading...
PUTETI CITI SI...