Poveste de dragoste intre Keanu Reeves si o vedeta din Romania

Postat la: 17.07.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Poveste de dragoste intre Keanu Reeves si o vedeta din Romania

Aceasta a aparut la bratul lui Keanu Reeves, pe covorul rosu de la New York, la premiera filmului „Siberia". Thrillerul "Siberia", de Matthew Ross, cu Keanu Reeves in rolul principal si in care joaca si actrita romanca Ana Ularu, are premiera vineri in cinematografele din America de Nord.

In centrul actiunii se afla Lucas Hill (Reeves), un comerciant de diamante american. Dupa ce partenerul sau dispare in mod inexplicabil, Hill porneste pe urmele acestuia, in Rusia, avand drept paravan vanzarea unor diamante rare, de origine indoielnica. Este vrajit, insa, de proprietara unei cafenele rusesti din Siberia, Katya (Ularu). Pe masura ce pasiunea dintre ei devine mai aprinsa, se complica lucrurile si in lumea inselatoare a traficului de diamante. Ciocnirea celor doua lumi il aduce pe erou intr-o situatie fara iesire, potrivit sinopsisului de pe cinemagia.ro.

La premiera de la New York, ce a avut loc miercuri seara, Keanu Reeves a declarat ca a fost interesat de acest scenariu pentru intimitatea emotionala, dar si pentru umorul sau, conform mediafax.ro. "Stii, este casatorit, este negustor de diamante, sfarseste prin a avea o idila, se indragosteste, incearca sa tina lucrurile impreuna si se prabuseste", si-a descris Reeves personajul pentru The Hollywood Reporter. Despre romanca Ana Ularu, starul din "Matrix" a declarat ca este extrem de curajoasa si are foarte multa experienta.

loading...
PUTETI CITI SI...