Pompierii care au salvat băiețelul căzut în puț au vizitat copilul la spital

Postat la: 26.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

Pompierii care au salvat băiețelul căzut în puț au vizitat copilul la spital

Pompierii care au participat marți la operațiunea de salvare a băiețelului căzut în puț au vizitat miercuri copilul la spital. Micuțul este internat în stare gravă, dar stabilă, la Spitalul „Grigore Alexandrescu" din Capitală.

Pompierii s-au luptat aproape 11 ore să salveze copilul de 1 an și 8 luni din Teleorman care a căzut în puțul adânc de 16 metri. După o operațiune foarte dificilă, salvatorii au reușit să-l scoată în viață, marți seară, pe copil, iar astăzi au mers să-l viziteze la spitalul unde este internat în stare gravă, dar stabilă.

Băiețelul, pe nume Dănuț, este internat la terapie intensivă, iar pompierii salvatori au vrut să vină să-l vadă și să afle care este starea lui de sănătate. Medicii i-au asigurat ca micuțul primește cele mai bune îngrijiri și că fac tot posibilul pentru a-l ajuta.

Dănuț este în stare gravă, iar la spitalul a ajuns după ce a fost resuscitat de medici, deoarece a făcut un stop cardio respirator în timpul transportului. Băiețeul a ajuns la spital cu o hiportemie severă, după ce a stat aproape 11 ore în apă rece din puț, și are probleme pulmonare.

loading...
PUTETI CITI SI...