Ploiesti. Atac arma în autobuz

Postat la: 16.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

Ploiesti. Atac arma în autobuz

Poliţiştii au fost sesizaţi de mama victimei şi au deschis o anchetă, în urma căreia au aflat identitatea celei care este suspectă în acest caz.

O fotografie cu femeia care a ameninţat o tânără cu un cuţit într-un autobuz din zona Gării de Sud a fost postată pe Facebook. "De curând, această femeie a ameninţat o tânără cu un cuţit în timp ce se afla în traseul 2 Vest-Sud. Ieri (joi n.r.), o întâmplare asemănătoare la Gara de Sud Ploieşti. Cine recunoaşte persoana şi poate da detalii cu privire la identitatea acesteia, rog să mă contacteze! Nu vreau like-uri, vreau să vă implicaţi. Mulţumesc!", a scris bărbatul care a postat imaginea.

Potrivit Poliţiei Prahova, poliţiştii au fost sesizaţi de mama unei tinere de 17 ani, că fiica sa a fost ameninţată cu un cuţit, în autobuz, fiind demarată o anchetă. "N-a sesizat mama fetei. Noi am demarat imediat verificările. O echipă operativă s-a deplasat imediat la faţa locului. S-au făcut verificări în autobuze, staţii, gări. Poliţiştii prahoveni au depistat persoana bănuită de săvârşirea infracţiunii de ameninţare într-un mijloc de transport în comun din municipiul Ploieşti, în cursul zilei de azi (vineri - n.r.)", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Prahova, Raluca Brezeanu. Potrivit acesteia, femeia care a ameninţat cu un cuţit a fost identificată, vineri seară, fiind vorba despre o persoană de 44 de ani din localitatea Şoimari.

loading...
PUTETI CITI SI...