Personajul acuzat de moartea lui Emiliano Sala si adevarul din spatele tragediei: "A fost fortat sa urce în avion"

Postat la: 06.02.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Personajul acuzat de moartea lui Emiliano Sala si adevarul din spatele tragediei:

Epava avionului în care se afla Emiliano Sala a fost descoperita ieri de anchetatori. Ulterior, acestia au publicat si prima imagine cu ramasitele aeronavei prabusite în Canalul Mânecii. BBC a anuntat ca fost descoperit corpul unuia dintre cei doi care se aflau în aeronava, fara sa îi mentioneze însa numele si fara sa dea alte detalii. La bordul avionului se aflau fotbalistul Emiliano Sala si pilotul David Ibbotson. La câteva ore dupa anuntul descoperirii epavei avionului, prietenul lui Emiliano Sala, Maximiliano Duarte, a rupt tacerea. Acesta a dat vina pe agentul fotbalistului pentru cele întâmplate.

"El (n.r. agentul) e responsabil! Exista un mare adevar în spatele acestei povesti si acela este ca exista un vinovat. Pentru ca Emiliano nu a vrut nicio secunda sa urce în acel avion. Fiecare are obligatii, si ca jucator profesionist trebuie sa te conformezi", a afirmat Maximiliano Duarte, pentru America Noticias.

"Emi a fost fortat sa se urce în avion în acea noapte, cu toate ca el ar fi preferat si recomandase sa nu plece, având în vedere conditiile", a mai spus Duarte. Willie McKay este agentul la care face referire Maximiliano Duarte. În urma cu câteva zile, presa franceza a facut public un e-mail primit de Sala de la Willie McKay, impresarul care a intermediat transferul sau de la Nantes la Cardiff, transfer care se dorea a fi cel mai scump din istoria britanicilor, 17 milioane de euro.
Epava avionului în care se afla Emiliano Sala este într-o stare buna

Epava avionului în care se aflau pilotul David Ibbotson si fotbalistul Emiliano Sala este într-o stare buna, pe fundul marii, la o adâncime de 63 de metri, a declarat David Mearns, conducatorul echipei private de cautare. "Am localizat epava avionului pe fundul marii la o adâncime de 63 de metri în primele ore de cautare (n.r. - duminica). Ei (n.r. - anchetatorii AAIB) au folosit vehiculul lor telecomandat, un submarin prevazut cu camere si lumini si au confirmat ca avionul era într-o stare buna.

Au vazut numarul de înmatriculare (n.r. - N264DB) si, în mod surprinzaor, mare parte din avion este acolo. Ne asteptam sa-l gasim împrastiat pe o suprafata mare. E rupt, dar mare parte din el e acolo", a declarat Mearns pentru BBC, adaugând ca este posibil sa fie gasite corpurile celor doua persoane. De recuperarea epavei se va ocupa AAIB, organizatia britanica de investigare a accidentelor aviatice, care are o nava în zona, Geo Ocean III. Epava avionului în care se afla fotbalistul argentinian Emiliano Sala si pilotul David Ibbotson a fost gasita, duminica, pe fundul Canalului Mânecii.

loading...
PUTETI CITI SI...