Pedofilia a fost legalizata in Franta! In Anglia baietii pot purta fuste la scoala

Postat la: 12.10.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Pedofilia a fost legalizata in Franta! In Anglia baietii pot purta fuste la scoala

Ministrul francez al Justitiei a declarat ca varsta de 13 ani „ar putea fi stabilita" ca varsta minima pentru consimtamantul sexual. Un tribunal penal din departamentul francez Seine-et-Marne a achitat martea trecuta un barbat acuzat ca a violat o fetita de 11 ani, apreciind ca nu a existat „constrangere".

Decizia a starnit un scandal urias in Franta. Astfel, a fost relansata dezbaterea privind necesitatea de a stabili prin lege o varsta a consimtamantului la un act sexual. „Chestiunea varstei sub care consimtamantul minorului este prezumat a nu exista este crucial, caci in mod evident exista situatii extrem de socante si inacceptabile", a declarat ministrul Justitiei, Nicole Belloubet, citata de Le Figaro.

Baietilor de scoala primara trebuie sa li se permita sa poarte fuste si tocuri inalte, daca doresc, se arata in primul ghid de pastoratie al Bisericii Anglicane pentru profesori in problema transsexualilor. Ghidul pentru profesorii din scolile Bisericii Anglicane, aprobat de Arhiepiscopul de Canterbury, se afirma ca elevii din clasele primare „ar trebui sa aiba libertatea de a explora posibilitatile a ceea ce doresc sa fie fara a fi judecati sau ironizati". Documentul Bisericii Anglicane a elaborat pe fondul cresterii numarului de copii care declara ca au dubii fata de sexul lor.

loading...
PUTETI CITI SI...