Pe ce mai cheltuie Gabriela Firea banii: 20 de spectatori la un concert finantat de Primaria Bucuresti in Baia Mare

Postat la: 13.06.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Pe ce mai cheltuie Gabriela Firea banii: 20 de spectatori la un concert finantat de Primaria Bucuresti in Baia Mare

In urma cu cateva luni s-a aflat, si a produs un imens scandal, ca Gabriela Firea cheltuie banii bucurestenilor organizand concerte ambulante prin tara, ca sa zicem asa, in afara "jurisdictiei".Primul astfel de eveniment a fost organizat la Targoviste, dupa care au urmat si altele.

Concertul „Toti K1 pentru Romania" din Baia Mare, care este finantat de Primaria Bucuresti, abia a strans un numar de 20 de spectatori. Concertul face parte dintr-un turneu prin mai multe orase din tara prin intermediul caruia Firea vrea sa promoveze „iubirea de tara". „Centenar cu concerte si gratar! Maxim 20 de persoane dupa 15 minute de la inceperea concertului.

Singura modalitate prin care cei de la guvernare si din administratiile locale inteleg sa aniverseze 100 de ani de la Marea Unire sunt chermezele si concertele in pietele publice. Nimic concret, ceva de care sa ne aducem aminte si dupa 1 Ianuarie 2019. Un proiectel, o investitie micuta, ceva, orice de care cei care vor sarbatorii 200 ani sa-si aminteasca si sa merite a fi mentionat", a scris Dan Ivan, din Baia Mare, pe Facebook.

loading...
PUTETI CITI SI...