Parada carelor alegorice se va face și în 2015 la Mamaia

Postat la: 29.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

Parada carelor alegorice se va face și în 2015 la Mamaia

Autoritățile locale din Constanța au anunțat că în urma discuțiilor cu cluburile din Mamaia au decis să continue și anul acesta parada carelor alegorice prin staţiune. Evenimentul urmează să aibă loc în fiecare zi de vineri, începând din 3 iulie, a anunţat, joi, preşedinta Asociaţiei Litoral-Delta Dunării. 

După ce s-a decis ca celebrul carnaval de la Mamaia să nu se mai organizeze, autoritățile au făcut totuși o concesie turiștilor de pe litoral și vor continua parada carelor alegorice ale principalelor cluburi.

"Cluburile au fost de acord să continuăm parada carelor alegorice. E extrem de important să știu părerea proprietarilor de cluburi pentru că, din punctul nostru de vedere, cluburile sunt un element esențial în brandul turistic al stațiunii Mamaia, Mamaia fiind stațiunea distracției, a evenimentelor și a clubbing-ului", a declarat Corina Martin.

Parada carelor alegorice, urmată de un carnaval în Piațeta Cazino, spectacol realizat de cluburile din stațiune, a fost principala atracție în Mamaia în ultimii trei ani. Anul acesta carnavalul nu se va mai realiza după ce Primăria Constanța a luat această decizie imediat după ce fostul edil, Radu Mazăre a fost plasat în arest preventiv. În anii trecuți, vedeta paradei acrelor alegorice era chiar primarul care a defilat pe care alegorice purtând diverse costume, fiind, pe rând, spartan, sultan, samurai, maharajah, rege britanic, Ludovic al XIV-lea, Nabucodonosor, Suleyman Magnificul, Cezar, Ștefan cel Mare și Ramses al II-lea.

loading...
PUTETI CITI SI...