Pacienți proaspăt operați, plimbați pe holuri printre vizitatori

Postat la: 14.11.2017 14:04 | Scris de: ZIUA NEWS

Pacienți proaspăt operați, plimbați pe holuri printre vizitatori

Pacienții operați la Spitalul Județean Brăila sunt plimbați din sala de operație pe holuri, printre vizitatori. De asemenea, ei folosesc și același lift pe care-l folosesc vizitatorii, iar Direcția de Sănătate Publică nu poate face un control, momentan, pentru că singurul inspector pe care îl are este bolnav.

Potrivit Mediafax, un vizitator a pozat, zilele trecute, mai mulţi pacienţi care erau transportaţi cu targa pe holurile şi cu lifturile spitalului. Directorul unităţii medicale, Delia Râşnoveanu, a declaratcă a aflat din presă despre traseul bolnavilor.

"Sunt zile în care este foarte mare aglomeraţie, vin mulţi vizitatori. În mod normal aparţinătorii nu ar trebui să se afle pe holuri, există un program de vizite. După ce am văzut imaginile, am vorbit cu reprezentanţii firmei de pază, le-am cerut să restricţioneze accesul vizitatorilor. De asemenea, la lifturi vom lua măsuri, să se respecte regulile, când este transportat un pacient, în interior nu au ce căuta vizitatori", a spus managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, Delia Râşnoveanu.

loading...