Organizatorii Untold suportă reabilitarea Parcului Central din Cluj

Postat la: 13.08.2017 16:16 | Scris de: ZIUA NEWS

Organizatorii Untold suportă reabilitarea Parcului Central din Cluj

Organizatorii Untold au anunţat că vor suporta integral costurile de reabilitare a Parcului Central din Cluj-Napoca, unde s-a desfăşurat o parte din festival, acestea ridicându-se la aproape 300.000 de lei.

Reabilitarea Parcului Central din Cluj-Napoca va costa aproape 300.000 de lei și va fi suportată integral de organizatorii Untold. Potrivit unui comunicat al Untold transmis duminică, lucrările care vor fi executate includ pregătirea terenului şi supraînsămânţare, fertilizare teren, înlocuire pavaj, înlocuire bănci, înlocuire rigole, înlocuire stâlpi de iluminat public, înlocuire coşuri de gunoi, plombare gropi.

"Organizatorii Untold şi-au propus ca, în baza acordului de manifestare publică, să vină în susţinerea comunităţii locale şi să acopere integral costurile de reamenajare a Parcului Central şi a parcului din vecinătatea Hotel Sport, reamenajare necesară atât în urma organizării festivalului, cât şi din cauza unor factori independenţi (canicula din ultima perioadă, organizarea în parc a altor evenimente, uzura normală a parcului de peste an). În acest sens, Primăria Cluj-Napoca a stabilit necesarul lucrărilor de modernizare: pregătire teren şi supraînsămânţare, fertilizare teren, înlocuire pavaj, înlocuire bănci, înlocuire rigole, înlocuire stâlpi de iluminat public, înlocuire coşuri de gunoi, plombare gropi. Costurile totale se ridică la suma de 282.354 de lei şi vor fi suportate integral de către organizatorii Untold", se arată în comunicat. Lucrările vor fi efectuate de RADP Cluj-Napoca, în perioada 16 august - 15 septembrie 2017.

"Untold îşi propune să investească anual în dezvoltarea şi înfrumuseţarea Parcului Central, să devină un exemplu şi un catalizator pentru toţi organizatorii de evenimente care folosesc parcul, invitându-i ca alături de organizatorii festivalului să contribuie anual în dezvoltarea şi înfrumuseţarea acestuia, astfel încât să devină unul din cele mai frumoase spaţii verzi şi de relaxare din România", se mai arată în comunicat. Festivalul Untold s-a desfăşurat în perioada 3 - 6 august la Cluj-Napoca, la eveniment participând, în total, peste 330.000 de persoane, venite din întreaga lume.