Organismul Ioanei Condea a cedat dupa cinci ani de chin. Iata cauza decesului

Postat la: 06.02.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Organismul Ioanei Condea a cedat dupa cinci ani de chin. Iata cauza decesului

In urma cu trei saptamani, Ioana Condea, tanara mutilata de un proxenet in Germania, a incetat din viata! Dupa cinci ani de chin, in care nu a reusit sa iasa din coma, fata de doar 24 de ani nu a mai supravietuit.

"Ioana s-a stins din viata pe 13 ianuarie. Am fost informata de politisti pentru ca ei voiau sa afle daca familia doreste sa o inmormanteze in tara sau daca va fi inmormantata in Germania ca si necunoscuta. Am sunat-o imediat pe mama Ioanei, iar ea a venit intr-un suflet sa faca tot ce este necesar pentru a o repatria", a dezvaluit o apropiata a familiei.

Dupa ce Ioana Condea a murit, aceeasi apropiata a povestit despre ultimele clipe din viata tinerei. "Nu ii mai rezista corpul! In ciuda faptului ca medicii faceau eforturi imense, iar ea chiar incepuse sa reactioneze la un moment dat la tratament, totul s-a incheiat la inceputul acestui an! Cauza decesului a fost una poate bizara, dar extrem de reala. Coastele de pe partea dreapta i s-au tasat incet, incet, pana cand s-au rupt de tot si Ioana nu a mai putut respira! Atunci, a fost finalul", a spus femeia.

Ioana Condea s-a stins pe un pat din spitalul din orasul Koln in care era internata inca din anul 2014, atunci cand a fost batuta cu bestialitate de Robert Tanase, un proxenet roman. Acesta si-a iesit din minti cand tanara a refuzat sa se mai prostitueze si sa-i dea lui banii. In urma loviturilor puternice, romanca a intrat in coma, apoi a ajuns, practic, o leguma.

loading...
PUTETI CITI SI...