Om-legendă a grupui U2 găsit mort in camera de hotel

Postat la: 28.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

Om-legendă a grupui U2 găsit mort in camera de hotel

Sheenan, care era tour managerul U2 de peste 30 de ani, a murit in urma unui atac de cord, informeaza The Telegraph. Dennis Sheehan, tour managerul U2, a fost gasit mort, miercuri, intr-o camera de hotel din Los Angeles. Trupul lui Dennis Sheehan, in varsta de 68 de ani, a fost gasit neinsufletit in camera hotelului Sunset Marquis, la cateva ore dupa ce formatia a sustinut primul spectacol dintr-o serie de cinci pe care le avea programate in Los Angeles.

Reprezentantii trupei nu au anuntat daca moartea membrului echipei lor va afecta concertele urmatoare. Echipele de interventie chemate la fata locului nu au putut sa faca altceva decat sa constate decesul. Medicul legist a anuntat ca Sheenan a murit din cauze naturale. Bono, solistul trupei, a vorbit despre experienta lui Sheehan legata de U2 ca despre o "legenda" si a precizat ca managerul este de neinlocuit.

"Am pierdut un membru al familiei. Nu a fost doar o legenda in industria muzicala, a fost o legenda in trupa noastra. Este de neinlocuit", a spus Bono. Dennis Sheehan a fost o figura foarte cunoscuta in industria muzicala in anii '70, numele sau fiind legat si de Led Zeppelin sau Lou Reed.

loading...
PUTETI CITI SI...