Olguta Vasilescu lanseaza nucleara: Va veni o plangere pentru inalta tradare

Postat la: 04.02.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Olguta Vasilescu lanseaza nucleara: Va veni o plangere pentru inalta tradare

Va veni o plangere pentru inalta tradare", a spus, duminica seara, Lia Olguta Vasilescu. Olguta Vasilescu a declarat ca va veni o plangere penala pentru inalta tradare impotriva presedintelui Klaus Iohannis, precizand ca Liviu Dragnea a spus ca este deja redactata de ministrul Justitiei si de colegii juristi din partid.

„Va veni o plangere pentru inalta tradare. Cred ca domnul Liviu Dragnea a vorbit astazi in conferinta de presa. A spus si ca este redactata deja de ministrul Justitiei si colegi de-ai nostri juristi", a declarat Lia Olguta Vasilescu, duminica seara, la Antena 3, in cadrul unei editii speciale, moderata de Razvan Dumitrescu si Mircea Badea.

„Putem sa ii facem si noi, eu si Mircea Draghici, daca nu vom fi numiti (n.r. in functiile de ministri) o plangere pentru abuz in serviciu", a spus Lia Olguta Vasilescu. Liviu Dragnea a declarat, duminica, la Parlament, ca sustine in continuare formularea unei plangeri pentru inalta tradare impotriva sefului statului, anuntata de liderul PSD la finalul anului trecut. „Categoric da (n.r. sustin demersul)", a spus Liviu Dragnea la finalul sedintei grupului deputatilor PSD de la Parlament. Amintim ca presedintele Klaus Iohannis a refuzat numirea Olgutei Vasilescu si a lui Mihai Draghici la Dezvoltare si Transporturi.

In alta ordine de idei, Olguta Vasilescu a vorbit si despre CEx. „A fost o atmosfera foarte relaxata. Discutiile in general s-au axat pe buget, mai precis unii presedinti de consilii judetene au avut nedumeriri. S-au luat cateva decizii pe buget, in rest nimic din ce se scrie in presa. (...). Nu exista pana la ora actuala o lege care sa dea un termen unui presedinte pentru a face numirile de ministri. Chestiunea asta cred ca se va rezolva foarte repede prin ordonanta de urgenta", a mai spus Lia Olguta Vasilescu.

loading...
PUTETI CITI SI...