Șoferul care a ucis familia procurorului Flavius Chiș în Slovenia a fost găsit mort

Postat la: 27.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

Șoferul care a ucis familia procurorului Flavius Chiș în Slovenia a fost găsit mort

Şoferul cisternei care a provocat, pe 13 iulie, tragedia de pe o autostradă din Slovenia, în care şi-au pierdut viaţa patru membri ai familiei procurorului arădean Flavius Chiş, a fost găsit mort, arată autoritățile slovene.

În apropierea locului accidentului a fost descoperit trupul unui bărbat despre care se crede că ar fi autorul accidentului. Presa locală nu a dat detalii despre cauza morții, în vreme ce purtătorul de cuvânt al poliţiei din Ljubljana, Maja Adlesic, a declarat că se așteaptă analiza ADN pentru a se stabili dacă este vorba într-adevăr despre Stanko Brajer, conducătorul cisternei care a lovit mașina procurorului român.

Plecat în vacanţa cu maşina personală, magistratul, alături de soţia, fiul şi soacra sa au murit, pe data de 13 iulie, într-un groaznic accident rutier produs în Slovenia. La ieșirea din Ljubliana, procurorul a tras pe dreapta, pe banda de avarie. Maşina nu a fost văzută de șoferul unui tir care venea din spate. Autoturismul a fost făcut una cu pământul, iar cele patru persoane aflate în mașină, prim-procurorul, soția, copilul său în vârstă de 5 ani și soacra magistratului, au murit.

Şoferul care a provocat moartea familiei de români a plecat de la faţa locului şi de atunci este căutat de oamenii legii. Procurorul Flavius Corneliu Chiș tocmai ce trecuse examenul și, din 15 iulie, urma să devină noul prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad. Soţia sa, Ioana Chiş, era angajată la Direcţiei de Dezvoltare şi Asistenţă Comunitară Arad şi urma să împlinească 35 de ani peste câteva zile. Fiul magistratului ar fi trebuit să intre în clasa I în această toamnă.

 

loading...
PUTETI CITI SI...