O tânără de 25 de ani, cu relații bune în Voluntari și cu familia Pandele, este directoarea generală a Companiei Municipale de Agrement

Postat la: 02.10.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

O tânără de 25 de ani, cu relații bune în Voluntari și cu familia Pandele, este directoarea generală a Companiei Municipale de Agrement

Diana Chifa este director general interimar pe o perioadă de şase luni al Companiei Municipale de Agrement. Decizia a fost luată în iunie 2018 de Consiliul de Administraţie al companiei. Conform CV-ului de pe site-ul companiei, a terminat o facultate privată în 2014, iar de atunci a fost angajată la una dintre companiile familiei sale, Activ Developer SRL unde a fost "Marketing department manager".

Diana Chifa face afaceri cu un consilier local PSD din Consiliul Local Voluntari, Cosmina Floriana Tone, medic de familie în Voluntari. Pe site-ul companiei de cosmetice, Kuni Cosmetics, distribuite de Minimaslist Investment Design SRL, societate care aparține Dianei Chifa în totalitate.

Soțul Cosminei Tone este si el angajat la companii orăşeneşti din Voluntari. Conform declaraţiei de avere depusă de Cosmina Ţone pe site-ul Primăriei Voluntari, soţul ei a încasat bani de la Fotbal Club Voluntari SA. FC Voluntari este o altă legătură care ar fi propulsat-o pe Diana Chifa în funcţia de la Compania Municipală. Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Voluntari, Robert Frunză este iubitul Dianei Chifa, potrivit surselor G4Media.ro. Cei doi apar şi în poze din 2011 de pe reţelele de socializare. Robert Frunză ar fi rudă prin alianță cu primarul din Voluntari, Florentin Pandele. A fost angajat, de-a lungul timpului în mai multe companii înfiinţate de Primăria Voluntari. La alegerile locale din 2016, Pandele ar fi decis să rămână independent și să-l scoată în fata, ca adversar pe hârtie din partea PSD, pe finul George Robert Frunză, de 25 de ani, angajat al primăriei.

Mama directorarei interimare, Carmen Chifa, apare acţionar în două firme - Activ Developer şi Daromax Pro Fish SRL. Tatăl ei, Marcel Nicolae Chifa, are acţiuni, pe lângă cele în Activ Developer, deţinute cu mama sa, în Eco Waste System SRL şi în Europa Trading SRL, una dintre afacerile mari din domeniul montării de termopane. Marcel Nicole Chifa este membru activ al Clubului Rotary Atheneum Bucuresti si jucător de tenis.

Compania Municipală de Agrement este una dintre cele 22 de companii înființate de Gabriela Firea. Conform bilanțului depus pe site, compania a avut pierderi la jumătatea acestui an de aproape 200 de mii de lei și are 38 de angajați.

loading...
PUTETI CITI SI...