O profesoară înjunghiată într-o şcoală de un fost elev exmatriculat, operată de urgenţă

Postat la: 29.01.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

O profesoară înjunghiată într-o şcoală de un fost elev exmatriculat, operată de urgenţă

Profesoara care a fost înjunghiată într-o şcoală din Ploieşti a suferit un şoc hemoragic şi este operată, marţi după-amiază, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din municipiu. Tânărul suspectat de agresiune are 22 de ani si este un fost elev al şcolii, care fusese exmatriculat.

Femeia, în vârstă de 43 de ani, a ajuns la spital în şoc hemoragic şi a fost dusă de urgenţă în sala de operaţie, au declarat pentru News.ro reprezentanţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă din Ploieşti.

Tânărul suspectat că este autorul agresiunii a fugit din şcoală cu un cuţit în mână şi a fost prins la aproape 30 de metri de unitatea de învăţământ, de către un echipaj de jandarmi.

Conform unei informări date publicităţii de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Prahova, agresiunea a avut loc în jurul orei 13.00, iar imediat după ce a atacat-o pe profesoară suspectul a părăsit în fugă şcoala. El a fost imobilizat de către jandarmi, iar aceştia au găsit asupra lui mai multe obiecte considerate arme albe.

"După imobilizare, la controlul corporal şi al bagajelor au fost găsite asupra acestuia următoarele: - un cuţit de bucătărie cu lama de 10 cm, un toporaş cu coada metalica, o teslă cu coada metalica, un patent, o foarfeca, un PET de 2 litri tăiat in care se aflau cuie, o sticla de 0,5 litri cu alcool, cu miros specific de ţuică, consumat din el. Persoana în cauză, cât şi bunurile găsite asupra sa ai fost predate organelor de urmărire penală şi probarea faptei comise", precizează sursa citată.

Suspectul are 22 de ani şi a învăţat la Liceul "Spiru Haret", de unde a fost exmatriculat. El a absolvit un alt liceu din Ploieşti.

Incidentul a avut loc în faţa cancelariei, profesoara fiind înjunghiată cu un cuţit în abdomen. Cuţitul a fost găsit la faţa locului.

Un coleg al profesoarei a anunţat incidentul la 112 şi a cerut ajutor medical. Un echipaj de terapie intensivă mobilă s-a deplasat la liceul din Ploieşti şi i-a acordat asistenţă medicală profesoarei.

Femeia de 43 de ani are o plagă înjunghiată abdominală, fiind stabilă hemodinamic, şi a fost transportată la UPU a Spitalului Judeţean Ploieşti de echipajul de terapie intensivă mobilă, anunţă reprezentanţi ai Serviciului de Ambulanţă Prahova.

loading...
PUTETI CITI SI...