O mamă a născut pe masa de operație după ce a născut în Bârlad

Postat la: 28.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

O mamă a născut pe masa de operație după ce a născut în Bârlad

O tânără de 30 de ani, a murit pe masa de operație după ce a adus pe lume un copil perfect sănătos în Spitalul din Bârlad. Femeia nu suferea de nici un fel de afecțiune care să-i fi provocat moartea, așa că polițiștii au deschis o anchetă.

Potrivit conducerii Spitalului de Urgenţă Bârlad, femeia, gravidă în 35 de săptămâni, a ajuns cu ambulanţa la unitatea medicală în cursul zilei de miercuri, după ce i s-a declanşat prematur naşterea la domiciliul său din localitatea vasluiană Iveşti. Fără a fi cunoscută cu probleme medicale şi aflată la a doua sarcină, tânăra a născut natural un copil sănătos, de 2,3 kilograme.

La scurt timp însă, femeia a intrat în stop cardio-respirator, fără niciun fel de explicaţii din partea medicilor bârlădeni, şi, în pofida efectuării manevrelor de resuscitare, nu a mai putut fi salvată

„Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Bârlad au demarat cercetări pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care a survenit decesul femeii. De asemenea, s-a dispus efectuarea autopsiei în acest caz de către Serviciul de Medicină Legală Vaslui", a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub, potrivit ziarulevenimentul.ro.

loading...
PUTETI CITI SI...