Noi tipuri de cartele la metrou

Postat la: 12.10.2017 11:41 | Scris de: ZIUA NEWS

Noi tipuri de cartele la metrou

Metrorex introduce noi tipuri de cartele, incepand de duminica, 15 octombrie. Actualele titluri de calatorie nu isi vor modifica tarifele, introducerea noilor cartele avand ca scop fidelizarea atat a calatorilor de zi cu zi, cat si a calatorilor ocazionali.

Metrorex introduce cinci tipuri de cartele. Noile titluri de calatorie cu metroul si tarifele aferente acestora sunt: cartela cu o calatorie - 2,5 lei; abonamentul anual - 720 lei; cartela grup 3 persoane - 5 lei; cartela grup 4 persoane - 6,5 lei; cartela grup 5 persoane - 8 lei. Abonamentul anual urmareste fidelizarea calatorilor de zi cu zi pe o perioada mai mare de o luna si ofera avantajul unor costuri lunare reduse fata de cele generate de achizitionarea mai multor abonamente lunare. Astfel, prin comparatia costurilor anuale pentru cele doua tipuri de abonamente, calatorii care opteaza pentru acest abonament pot beneficia de circa o luna si jumatate de "gratuitate" la transportul cu metroul, explica Metrorex intr-un comunicat.

Cartelele de grup (3, 4 sau 5 persoane) vin in sprijinul grupurilor (atat calatori fideli, cat si turisti) cu preturi mai avantajoase per calatorie fata de titlurile existente. Actualele titluri de calatorie nu isi vor modifica tarifele, introducerea noilor cartele avand ca scop fidelizarea atat a calatorilor de zi cu zi, cat si a calatorilor ocazionali.