Monica Iacob Ridzi cere grațiere: Fostul ministru invocă starea de sănătate și familia

Postat la: 28.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

Monica Iacob Ridzi cere grațiere: Fostul ministru invocă starea de sănătate și familia

Monica Iacob Ridzi, fostul ministru al Tineretului si Sportului a transmis o scrisoare prin care îi cere președintelui Klaus Iohannis grațierea, aceasta invocând stare de sănătate și faptul că este mama a doi copii minori au nevoie de ea. 

Tiberiu Iacob Ridzi a precizat că a depus cererea de graţiere joi, aceasta fiind bazată pe două considerente - unul umanitar şi unul medical.
Mai exact, Monica Iacob Ridzi a invocat în cererea de a părăsi Spitalul Penitenciar Jilava faptul că are doi copii, respectiv o fetiţă de un an şi şapte luni şi un băiat în vârstă de cinci ani. În acest sens, fostul demnitar a depus documente legate de starea de sănătate a celor doi, dar şi acte privind sănătatea părinţilor şi a socrilor ei.

Soţul Monicăi Iacob Ridzi a adăugat, referitor la faptul că preşedinteleKlaus Iohannis a afirmat că nu va graţia niciodată politicieni corupţi, că fostul ministrul "nu a fost condamnată pentru fapte de corupţie, iar prejudiciul a fost recuperat din sechestrul pus pe averea familiei".

 

loading...
PUTETI CITI SI...