Misterul tinerei care stă nemişcată şi legată la ochi pe o bancă din Alba Iulia

Postat la: 18.03.2017 09:55 | Scris de: ZIUA NEWS

Misterul tinerei care stă nemişcată şi legată la ochi pe o bancă din Alba Iulia

Misterul fetei legate la ochi, fotografiate pe o bancă în Piața Iuliu Maniu din Alba Iulia, a fost parțial elucidat. Presa locală a reușit să afle identitatea fetei, precum și posibilele motive care au împins-o spre acest gest.

Se pare că este vorba despre un protest față de Justiție, unde fata încercase să își caute dreptatea după o traumă pe care ar fi suferit-o în trecut, în relația cu un profesor de facultate. Fata nu este adolescentă, cum s-a speculat inițial, are 28 de ani și se pare că nici nu juca jocul "Balena Albastră". Era în schimb foarte supărată și avea o stare de "deznădejde", susțin cei care au intrat în contact cu ea.

"Stătea singură, legată la ochi, am întrebat-o dacă are nevoie de ceva, dacă e OK și dacă e un protest. Nu mi-a răspuns nimic. Acum aștept să apar la Camera Ascunsă sau să aflu alt deznodământ", a scris Anne-Marie Chelariu pe pagina sa de Facebook, autoarea postării. "Am simțit tristețe/dezamăgire, când m-am apropiat" a adăugat ea.

Fata a mai fost văzută protestând în felul ei și în alte locuri din oraș, respectiv în fața primăriei din Alba Iulia unde a scris mesaje greu de decodat pe piramida de sticlă aflată în vecinătatea clădirii. Tânăra studentă la Cluj-Napoca are 28 de ani şi trece printr-un moment mai dificil al vieţii, potrivit unor surse citate de presa centrala. Concret, aceasta a depus plângere împotriva unui profesor pe care îl acuză de discriminare şi hărţuire şi la momentul respectiv era nemulţumită de modul în care decurg cercetările la Parchet.