Mircea Badea a reacționat după ce Gabriela Firea a fost huiduită în timpul ceremoniei dedicate Simonei Halep

Postat la: 12.06.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Mircea Badea a reacționat după ce Gabriela Firea a fost huiduită în timpul ceremoniei dedicate Simonei Halep

Mircea Badea a reacționat după ce Gabriela Firea a fost huiduită în timpul ceremoniei dedicate Simonei Halep, pe Arena Națională.

"Am văzut că a fost huiduită Gabriela Firea de vreo 10.000 de persoane. Asta-i viața, te huiduie 10.000 pe Arena Națională, te aplaudă sute de mii în Piața Victoriei. Se întâmplă - viața e diversă și comportă multe aspecte", a comentat, luni seara, Mircea Badea.

Marcel Pavel și Monica Anghel au intonat imnul României pe Arena Națională, iar la final, a luat cuvântul Gabriela Firea, moment în care o parte dintre spectatorii prezenți au început să huiduie.

"Ne bucurăm că ai venit în țara noastră. Nu fac altceva decât să-mi exprim satisfacția pentru că ai venit în țară și să-ți ofer cheia orașului București. Te rog să primești cheia capitalei țării și această plachetă omagială", a spus Gabriela Firea. "Te felicit pentru tot ceea ce ai făcut și îți urez succes. Doamne ajută!", a mai spus primarul general al Capitalei.

Gabriela Firea, primarul Capitalei, a fost huiduită pe Arena Națională, acolo unde aproape 20 de mii de români s-au adunat pentru a o vedea pe noua campioană a turneului de mare șlem de la Roland Garros.

loading...
PUTETI CITI SI...