Ministrul Educației, despre cazul fiicei lui Adrian Duicu

Postat la: 03.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

Ministrul Educației, despre cazul fiicei lui Adrian Duicu

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a declarat că vor fi luate cele mai drastice măsuri în cazul incidentului de la Orșova, în care este implicată fiica cea mare a fostului președinte al CJ Mehedinți, Adrian Duicu, dacă se va dovedi că a fost fraudă.

"Consider frauda foarte gravă. În cazul de la Orşova, dacă este vorba despre un elev, elevul trebuie să plătescă potrivit legii. Dar, dacă au fost implicate şi cadre didactice în această posibilă fraudă, atunci cer de urgenţă colegilor mei care au competenţă să ia cele mai drastice măsuri care se impun în acest caz, mergând până la desfacerea contractului de muncă", a declarat Sorin Cîmpeanu, potrivit B1.ro.

Procurorii au deschis dosar penal pe numele fiicei lui Adrian Duicu, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Mehedinţi, aceasta fiind acuzată că ar fi copiat la examenul de bacalaureat. Vineri, la ieşirea de la ultima probă a examenului de bacalaureat, tânăra a fost supusă unui control pentru a se stabili dacă asupra sa erau dispozitive de transmisie de tip hands-free. Atât eleva, cât şi mama acesteia au ajuns la Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinţi pentru audieri, în condiţiile în care femeia, care s-a opus percheziţiei, i-a agresat pe poliţist şi pe procuror.

 

loading...
PUTETI CITI SI...