Mihai Voropchievici: "Fiecare om moare 20 de secunde in timpul somnului". Ce se intampla pe aceasta durata

Postat la: 21.05.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Mihai Voropchievici:

Ce este senzatia de deja vu? De ce retraim anumite momente pe care teoretic nu le-am trait niciodata? Ne lamuresc expertii Lidia Fecioru si Mihai Voropchievici.

„Deja vu-ul incepe tot de la noi. Deja vu-urile le avem intotdeauna in vis. Noi nu visam practic. Visul ca atare nu exista. Inainte de a adormi avem acea tresarire usoara. Avem desprinderea corpului astral de corpul fizic. Exista mai multe corpuri, exista si corpul informational. Acest tip de corp poate capta informatia. Nu poti avea informatii pentru altii, ci doar pentru tine. Corpul astral capteaza informatia ca undele magnetice, ca undele de radio. Corpul nostru astral vine cu informatia cand ne trezim desi pare ca am visat toata noaptea. Vine cu... mie mi s-a intamplat in perioada repatrierii in 91 spre 1992. Trebuia sa ma intalnesc cu o doamna. Eu cand am venit in Bucuresti nu stiam Capitala decat cu metroul. Se deschisese nu stiu ce linie si nu stiam sa ma dau jos pe partea cealalta. Am visat chestia asta. A venit timpul sa ma vad cu cineva. Unde crezi ca m-am intalnit? La Coloane. Era imbracata intr-un parpalac bleu... Cu atata lux de amanunte era acel deja vu de nu se poate. Iti dai seama ca eu mai traisem aceeasi scena o data? Le putem numi si vise premonitorii. Corpul nostru astral se desprinde de multe ori in timpul operatiilor. Corpul astral pleaca abia dupa 40 de zile de la deces. Corpul nostru astral sta mereu langa noi la nivelul de 2 metri si se uita la noi", a declarat Lidia Fecioru.

„Fiecare om in timpul somnului moare 20 de secunde. Nu mai respira efectiv. Se presupune ca in acest interval se intampla eliberarea aia, atunci pleaca acest corp astral si calatoreste in locul de unde isi ia informatia. Eu am fost cu ani in urma urmarit de un vis ciudat care se repeta la intervale de 2-3 nopti. Plecam din oras, din Brasov, si apoi ma pierdeam aiurea. Am consultat carti de vise. Nu mi s-a intamplat exact ce s-a intamplat in visul ala. Trebuia sa mergem din Brasov in Cheia, ca acolo stateam. Gura multa, unul te mai intreba ceva... In 2 minute s-a declansat o ploaie torentiala si apoi ne-am incurcat si ne-am trezit intr-un cartier de svabi. Nu se mai vedea drumul de atata ploaie. Era ceata. Exact ora 1 cum visasem eram la o poarta cu numarul 1. 1 ala era de fapt ora 1. A aparut un om care a venit si a batut in geam si ne-am dus in Cheia dupa el. Atunci mi-a venit visul ala in minte cu lux de amanunte. Eu nu vedeam sensul la povestea aia", a declarat Mihai Voropchievici la Antena 3.

loading...
PUTETI CITI SI...