Mărţişoare "teatrale" la Teatrul de Revistă

Postat la: 27.02.2009 14:28 | Scris de: ZIUA NEWS

 Mărţişoare

 

O piesă de teatru poate fi un mărţişor inedit. Mai mult decât atât, cei care au ales deja să vizioneze spectacolul Teatrului de Revistă “Constantin Tănase” “OMUL CARE A VĂZUT MOARTEA” vor primi în dar O CARTE (Editura NEMIRA) din partea Radio SMART FM! 

În aceasta seară, toţi spectatorii care prezenti la spectacolul Teatrului de Revista “Constantin Tanase” - “OMUL CARE A VĂZUT MOARTEA” (musical, regia Constantin Dicu) vor avea parte de o SURPRIZA veritabilă.. Fiecare va primi cadou O CARTE (Editura NEMIRA) din partea postului de radio SMART FM!

In calitate de radio premium, Smart FM s-a gandit sa adauge la placerea bucuresteanului de a vedea un spectacol bun, si pe aceea de a citi o carte buna. Echipa Smart FM va fi prezenta in această seară la Sala RAPSODIA (Str.Lipscani nr.53) a Teatrului de Revistă “Constantin Tanase” pentru a face cadouri spectatorilor carti de la Editura Nemira

Titlurile oferite sunt atent selectionate, astfel incat sa satisfaca exigentele unui public cultivat: Adevar si existenta de Jean Paul Sartre, Scrisori de la Londra de Julian Barnes, Câinii paradisului de Abel Posse, Onorata instanta de John Banville, Porcul spinos de Julian Barnes sunt doar cateva dintre titlurile Nemira care se vor oferi in cadrul campaniei Smart FM, un radio cu carte. Campania a debutat in iulie 2008, iar reactia a fost una pozitiva: plăcut surprinsi si entuziasmati, spectatorii au fost uimiţi de acest gest de…necrezut si chiar au facut schimb de carti.

Un simpatic boem iubitor de teatru, a intrebat: “Si cum ? Dacă mă asez pe scaun inseamna ca primesc o carte?” Primind raspunsul afirmativ, a replicat: “Bine, atunci am sa cumpăr un rând de scaune, ca să încep sa-mi fac si eu o biblioteca”.

PROGRAM Teatrul de Revistă „Constantin Tănase” - Saptamana 27 februarie – 1 martie 2009

Vineri – 27 februarie, ora 18.00 - “OMUL CARE A VĂZUT MOARTEA”

Sambata – 28 februarie, ora 18.00 - “IDOLII FEMEILOR”

Duminica – 1 martie ora 18.00 - “DAI UN BAN, DAR FACE

BILETELE se pot achiziţiona de la Casa de Bilete a Teatrului de Revistă “Constantin Tănase” (Sala RAPSODIA)-str.Lipscani nr.53, program zilnic 10.00-18.00

Costul biletelor este intre 15 RON si 25 RON in functie de categorie.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...