Maria Ghiorghiu a presimţit crima de la metrou încă de acum 3 săptămâni

Postat la: 16.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

Maria Ghiorghiu a presimţit crima de la metrou încă de acum 3 săptămâni

Crima de la staţia de metrou Dristor 1 a fost prezisă în urmă cu aproximativ trei săptămâni de către Maria Ghiorghiu. Femeia care a prevestit incendiul din Colectiv a făcut o nouă profeţie care s-a adeverit.

Celebra clarvăzătoare anunţa că o nenorocire de care va auzi lumea întreagă se va petrece curând la metrou, lucru care s-a adeverit, din păcate, marţi seara, când Magdalena Şerban a îngrozit o lume întreagă după ce a încercat să arunce în faţa metroului o tânără de 22 de ani, la staţia Costin Georgian, şi a omorât-o, apoi, pe Alina Ciucu, o fată de 25 de ani, după ce a împins-o în faţa trenului în staţia de metrou Dristor 1.

Dragii mei,

În această noapte, în timp ce scriam aici pe Blog, deşi eram cu ochii pe monitor, văd în spatele meu înspre Sud, văd o Staţie de Metrou extrem de frumoasă şi mare. Era noapte, iar pe peronul luxos al METROULUI se vedeau multe lumini aprinse, în timp ce METROUL cu vagoane albe şi pătrate la partea din spate, a prins viteză şi s-a făcut nevăzut. Vedeam doar ultimul vagon al METROULUI, doar partea din spate, care era albă şi pătrată. Dragii mei, eu nu ştiu în ce loc anume mi s-a arătat acest METROU cu Vagoane albe, mai precis în ce oraş şi Ţară, şi de ce mi s-a arătat. Dar este clar că vom auzi de un astfel de METROU şi de acel peron luxos. Să ne rugăm fraţilor că să nu fie nimic rău, ci totul să rămână la nivelul descris de mine. Cu dragoste, Maria", anunţa Maria Ghiorghiu în urmă cu trei săptămâni.

Crima de la staţia de metrou Dristor 1 a îngrozit întreaga lume! Tragedia a atras atenţia şi presei internaţionale. Tabloidul britanic Daily Mail a scris despre modul înfiorător în care a murit Alina Ciucu, tânăra de 25 de ani care a fost împinsă în faţa metroului de Magdalena Şerban. Subiectul a fost preluat şi de publicaţia italiană Corriere della Sera, care scrie că o femeie cu probleme psihice a împins o tânără pe şinele de tren.

Magdalena Şerban, o femeie în vârstă de 36 de ani, a ucis cu sânge rece o tânără de 25 de ani, Alina Ciucu, împingând-o în faţa metroului, în staţia Dristor 1. Înainte de crima de la Dristor, criminala a încercat să împingă o altă tânără în faţa metroului, în staţia Costin Georgian. Aceasta a reuşit să scape, a mers la Poliţie, dar agresoarea nu a fost prinsă decât peste câteva ore, după ce a omorât-o pe Alina Ciucu. Se pare că femeia care ar avea mari probleme psihice a avut o tentativă de a împinge o altă femeie în faţa tramvaiului, iar lista ei de victime ar fi una lungă. Magdalena Şerban a fost arestată preventiv pentru 30 de zile şi, în prezent, se află în Spitalul Penitenciar Jilava.

loading...
PUTETI CITI SI...