Lia Olguta Vasilescu face o declaratie socanta: Il aveau pe Klaus Iohannis in apel

Postat la: 05.12.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Lia Olguta Vasilescu face o declaratie socanta: Il aveau pe Klaus Iohannis in apel

Declaratii explozive facute de Lia Olguta Vasilescu, fost ministru al Muncii, despre sedinta in care Opozitia a incercat schimbarea lui Liviu Dragnea de la sefia Camerei Deputatilor.

"S-a cerut revocarea a doi vicepresedinti din partea PSD, dar nu pentru al treilea. Este vorba de doamna Carmen Mihalcescu. Am vazut astazi ca la 9:30 a fost chemata la DNA. Este o coordonare intre aceste forte. Domnului Iordache i-a cerut un deputat PNL sa se ridice de pe scaun sa i se dea la telefon presedintele Klaus Iohannis", a declarat Lia Olguta Vasilescu. Un moment cel putin inedit s-a petrecut in timp agitatei sedinte din Camera Deputatilor, in care opozitia a fortat schimbarea din functie a lui Liviu Dragnea.

In mod normal, aceasta sedinta de plen trebuia condusa de vicepresedintele Camerei Deputatilor, Carmen Mihalcescu. Liviu Dragnea i-a delegat oficial atributiile. In plina desfasurare a sedintei de plen, Carmen Mihalcescu, a fost sunata de procurori si convocata la DNA pentru audieri. Surse din PSD sustin ca aceasta miscare s-a dorit a fi una prin care procurorii sa schimbe jocul politic. Pentru ca Florin Iordache, vicepresedinte PSD al Camerei Deputatilor era vizat de o procedura de revocare si, pe cale de consecinta nu putea conduce sedinta, iar Carmen Mihalcescu era la DNA, urmatorul pe lista era Marilen Pirtea, de la PNL. Daca se ajungea in situatia in care Pirtea ar fi condus sedinta, atunci PSD pierdea controlul si lucrurile puteau lua o alta turnura.

loading...
PUTETI CITI SI...