Jandarmeria Romana a depus o plangere pe numele barbatului care la agresat pe deputatul Bacalbasa

Postat la: 21.06.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Jandarmeria Romana a depus o plangere pe numele barbatului care la agresat pe deputatul Bacalbasa

Agresorul care l-a bruscat miercuri pe celebrul deputat Bacalbasa s-a ales cu o plangere. Jandarmeria Bucuresti a formulat o plangere sub aspectul infractiunii de loviri si alte violente pe numele barbatului.

Actele au fost intocmite de Directia Generala a Jandarmeriei Municipiului Bucuresti si au fost inaintate Sectiei 17 de Politie. Politia va continua efectuarea cercetarilor. Barbatul risca o amenda, sau chiar o pedeapsa de trei luni de inchisoare. Deputatul PSD Nicolae Bacalbasa a fost bruscat si huiduit, miercuri, de catre protestarii care se aflau in fata Palatului Parlamentului, acesta avand nevoie de protectia jandarmilor prezenti la manifestare, pentru a traversa in siguranta parcul Izvor.

Protestarii care se aflau, miercuri, in fata Palatului Parlamentului, l-au surprins pe deputatul Nicolae Bacalbasa in timp ce iesea din institutie si l-au huiduit. De asemenea, acestia l-au bruscat si i-au adresat numeroase jigniri. Nicolae Bacalbasa a avut nevoie de protectia jandarmilor, pentru a putea traversa in siguranta parcul Izvor si pentru a ajunge la statia de metrou. Cel care l-a agresat pe deputat a fost condus de jandarmi catre duba acestora, pentru a fi dus la politie. „Nu scapati!", "Comunistule!", „Hotii!", sunt doar cateva dintre lozincile pe care protestarii i le-au adresat lui Bacalbasa.

loading...
PUTETI CITI SI...