Ironii la adresa cărților lui Klaus Iohannis: Este un scriitor turbo

Postat la: 22.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

Ironii la adresa cărților lui Klaus Iohannis: Este un scriitor turbo

Cristian Tudor Popescu l-a ironizat pe preşedintele Klaus Iohannis, care a lansat două cărți în șase luni și spune despre acesta că scrie pe bandă rulantă fiind "un scriitor turbo". CTP susţine că nu are de gând să citească cea de-a doua carte a lui Iohannis

„Eu nu am citit această carte, și nici nu o să o citesc. Pe prima am răsfoit-o și m-am lămurit. Domnul Iohannis pare că a venit la Președinție ca să scrie cărți. Câtă vreme stătea la Sibiu nu a scris nicio carte. Acum, brusc, l-a apucat acest entuziasm scriitoricesc.

Când produce domnul Iohannis? Eu nu știu ca domnul Iohannis. Are o magie, știe cum se scriu cărțile rapid, peste noapte. Cât timp e de când e președinte? Această carte povestește ce s-a întâmplat în campania electorală, la șase luni de când a devenit președinte. Uite așa a compus o carte. Eu nu știu așa, eu știu că se muncește la meseria asta de scriitor. Spre deosebire de textul gazetăresc, unde trebuie să scrii repede și bine. La literatură e altceva, stai, cioplești, limpezești textul în mai multe ape. Eu așa știam, eu sunt lent. Eu nu sunt sas. Eu sunt lent, sunt tipicar. Domnul Iohannis posedă o formulă magică, este scriitor turbo", a declarat Cristian Tudor Popescu, la Digi24.

loading...
PUTETI CITI SI...