Ioan Rus şi-a premeditat demisia

Postat la: 12.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

Ioan Rus şi-a premeditat demisia

Afirmaţia pe care ministrul Ioan Rus a făcut-o în emisiunea Jurnal de seară de la Digi24, este atât de gravă încât nu poate fi calificată în cuvinte. Este putin probabil ca lui Rus, la experienta sa politica, sa-i fi scapat, pur si simplu, porumbelul din gura. Ministru Transporturilor stia care vor fi consecintele.

Asa ca putem trage concluzia ca demisia sa a fost una premedidata. Repeziciunea cu care şi-a înaintat demisia ne face să credem că Ioan Rus a pus la cale această ieşire din scena. Dar cui foloseste? Demisia e o lovitura data direct lui Victor Ponta. Unul din ministri de baza, un membru marcant al PSD, iata, demisioneaza fupa ce face o afirmatie de-a dreptul uluitoare la diaspora. O diaspora si asa destul de pornita pe premier dupa organizarea votului din alegerile prezidentiale.

O diaspora care asteapta inca votul electronic si cel prin corespondenta. Nu e o coincidenta ca Rus face aceasta afirmatie taman in ziua in care Guvernul a inaintat la Parlament, cu repeziciune, un proiect de lege a votului prin corespondenta, dupa ce premierul Victor Ponta a fost acuzat de DNA. Mai mult, Ioan Rus, cunoscut ca omul lui Ion Tiriac (care si el isi lichideaza afacerile in Romania), isi da demisia cu o zi inaintea votului pentru motiunea de cenzura introdusa de PNL impotriva Guvernului Ponta.

Iată citatul exact din Ioan Rus: „(...) România are trei milioane de oameni, să zicem, din forţa activă, în occident, dintre care vreun milion sunt zidari, betonişti ş.a.m.d., lucrează în construcţii, autostrăzi etc. Prin Europa. Au poate 1.500 de euro salariu - o spun foarte direct: de banii ăştia copiii se fac golani acasă şi nevastă-sa curvă."

 

 

loading...
PUTETI CITI SI...