Intamplari stranii in Castelul Iuliei Hasdeu. Ce aud si ce vad angajatii din cand in cand

Postat la: 18.02.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Intamplari stranii in Castelul Iuliei Hasdeu. Ce aud si ce vad angajatii din cand in cand

Fenomene si intamplari stranii in Castelul Iuliei Hasdeu. Angajatii si locuitorii orasului au parte de fel de fel de experiente ciudate. Intr-o camera mica, in capatul celei principale se afla pianina Iuliei, dezacordata devreme. Pianina pe care uneori angajatii castelului si nu numai o aud in mod inexplicabil cantand.

De altfel, localnicii povesteau ca pe vremea cand Hasdeu locuia la castel ca: „N-am vazut cand a intrat stafia in cladire, dara la cantatul cocosilor, domnisoara Iulia a iesit pe terasa din stanga. Era imbracata in rochie alba, avea flori de margaritare in brate, parul prins in coc cu o stea. A doua zi dimineata cateva fire de margaritare au fost gasite de maturatorul de strada de langa gardul castelului. Era in septembrie. Florile disparusera demult.

„Vizitam castelul, am ajuns in sensul, in partea centrala, dupa aceea am luat toate camerele la rand si am ajuns in dreptul camerei cu pianina. Copiii au luat-o inainte, eu am ramas in spate cu sotia mea si cu inca cativa copii si cand am dat sa plecam, le-am povestit copiilor despre pianina, despre faptul ca a fost auzita cantand singura, noaptea mai ales, si cand am dat sa plecam, sa facem stanga, a inceput sa cante, cateva note insa foarte sublime", a povestit profesorul Marian Ridiche in emisiunea Voi cu Voicu.

 

loading...
PUTETI CITI SI...