Ilie Mario Rafael: „PSD Sector 5 organizează un miting împotriva lui Robert Negoiţă!"

Postat la: 07.02.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

Ilie Mario Rafael: „PSD Sector 5 organizează un miting împotriva lui Robert Negoiţă!

Un război de zile mari e pe care să izbucnească în sânul partidului celor trei trandafiri. În exclusivitate pentru ZIUAnews, preşedintele executiv al PSD Sector 5 - l-am numit pe Ilie Mario Rafael - îl acuză pe şeful PSD Bucureşti, Robert Negoiţă, că a intrat într-o cârdăşie subetrană că Marian Vanghelie.

Potrivit acestuia, cei doi vor să-l mazilească pe deputatul Cristian Rizea din poziţia de candidat PSD la Primăria Sectorului 5, şi să promoveze un om de casă al „edilului almanahe". Ilie Mario Rafael îşi exprimă susţinerea categorică pentru Cristian Rizea şi anunţă că mâine va iniţia un miting de amploare - organizat chiar de PSD Sector 5! - împotriva lui Robert Negoiţă.

„Ne batem cu mafia lui Vanghelie"

„De 1 an de zile de când am venit alături de domnul președinte Cristian Rizea în organizaţia PSD Sector 5 am muncit pentru  acest proiect pe care ni l-am asumat încă de la 1 februarie 2015, acela de a câştiga, prin Cristian Rizea, Primăria Sectorului  5, şi de a reda primăria cetățenilor din sector! Ne batem de 1 an de zile cu mafia lui  Vangelie (pe care o continuă actual primar Croitoru) şi nu este normal ca acum, cineva, oricine,  să încerce să-şi bată joc de noi toţi cei din Sectorul 5.

PSD Sector 5 îl susţine pe Cristian Rizea

Robert Negoiţă încearcă - prin metode subterane - destabilizarea organizaţiei noastre şi aducerea unui alt candidat, în locul lui Cristian Rizea, pentru Primăria Sectorului 5. Vrem să îi transmitem lui Robert Negoiţă şi lui Vanghelie,  că organizaţia PSD Sector 5 îl susţine în totalitate pe Cristian Rizea ca şi candidat al nostru, al PSD Sector 5 şi al cetățenilor din Sectorul 5 pentru  primaria noastră!

Miting împotriva lui Negoiţă!

Vom ieşi în stradă luni şi îi vom cere demisia lui Robert  Negoiţă pentru că îşi bate  joc de organizaţia PSD Bucureşti. Este inadmisibil ca un om care nu ştie absolut nimic despre acest sector în care noi ne-am născut şi am crescut să decidă ce ne trebuie sau ce avem nevoie la noi acasă. Nu decide Robert Negoiţă pe munca noastră. Domnul Robert Negoiţă ar trebui să îşi vadă de sectorul lui şi de problemele pe care le are acolo, cu Bulevardul Unirii pentru care ar trebui să răspundă la DNA.

Vrea să-i vândă alegerile lui Vanghelie!

Şi dacă intenţia lui este să vândă aceste alegeri lui Vanghelie ar trebui să îşi asume acest lucru şi să ne spună concret, nu să se folosească de funcţia pe care i-a dat-o partidul pentru a îndepărta oamenii care îl deranjează. Oricum, domnul Negoiţă nu este la prima abatere şi ar trebui să nu uite că funcţia de preşedinte al PSD Sector 5 nu a câştigat-o, ci i-a fost dată chiar de noi, oamenii din partid de care îşi bate joc şi de care se foloseşte cu mârşăvie! Noi l-am pus în funcţie pe Negoiţă, noi îl vom da jos!", ne-a declarat Ilie Mario Rafael.

Alex Miclovan

loading...
PUTETI CITI SI...