Iata cum va fi vremea in urmatoarea perioada. Scapam sau nu de iarna

Postat la: 06.02.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Iata cum va fi vremea in urmatoarea perioada. Scapam sau nu de iarna

Administratia Nationala de Meteorologie a raspuns la intrebarea de pe buzele tuturor, daca am scapat sau nu de iarna. S-a emis luni, prognoza meteo pentru perioada 4-17 februarie. Prognoza a fost actualizata de meteorologii care au anuntat cum va fi vremea toata luna februarie, dar si la inceputul lunii martie.

In intervalul 5-11 februarie, valorile termice vor fi mai ridicate decat cele normale pentru aceasta saptamana, la nivelul intregii tari. Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul intregii tari, dar mai ales in nordul extrem al teritoriului si in zonele montane.

In intervalul 11-18 februarie, temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decat cele specifice acestui interval, la nivelul intregii tari. Cantitatile de precipitatii vor fi mai coborate decat cele normale pentru aceasta perioada, la nivelul intregii tari.

In interviul 18-25 februarie, valorile termice se vor situa peste mediile climatologice specifice intervalului, pe intreg teritoriul Romaniei. Regimul pluviometric va fi in general apropiat de cel normal pentru aceasta saptamana, la nivelul intregii tari.

loading...
PUTETI CITI SI...