Horoscopul saptamanii 11-17 februarie, cu Camelia Patrascanu. Leii finalizeaza un proiect

Postat la: 10.02.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Horoscopul saptamanii 11-17 februarie, cu Camelia Patrascanu. Leii finalizeaza un proiect

HOROSCOP Berbec - Berbecii au o saptamana fabuloasa. Un inceput foarte bun luni, marti si miercuri pentru a face rost de bani, dar si pentru a-si impune opiniile si solutiile in fata sefilor, la locul de munca. Urmati-va viziunea!

HOROSCOP Taur - Taurii trec la treaba, mai ales de vineri, de cand Marte le intra in zodie. Sunt foarte ambitiosi si determinati. Planurile lor sunt in faza de proiectare, dar fac pasi foarte seriosi prin intalniri foate importante in aceasta saptamana.

HOROSCO Gemeni - Gemenii au o saptamana care incepe cu un ajutor nesperat pe care il primesc. Luni, marti si miercurii este foarte posibl ca cineva sa-i sprijine in rezolvarea unei probleme sau sa le-o ia pur si simplu de pe cap. Pe de alta parte, Gemenii profita de pe urma rezultatelor obtinute de partenerul de viata sau ale cuiva apropiat.

HOROSCOP Rac - Au un interval in care pun si ei accentul pe relatii. Multe intalniri si pentru Raci. Se pot afla intr-un grup, pot fi prezentati unor persoane foarte importante pentru ei. Felul in care reusesc sa convinga persoanele cu care colaboreaza e foarte important. Atentie la sanatate la cei care se deplaseaza.

HOROSCOP Leu - Au o saptamana foarte buna pentru lucru. Unii pot finaliza un proiect sau o etapa importanta astfel incat sa poata merge mai departe.

HOROSCOP Fecioara - Feciorele sunt foarte eficiente mai ales in tot ce inseamna comunicare. Acte care pot fi semnate, examene sau interviuri pentru un loc de munca. Fecioarele pot straluci.

HOROSCOP Balanta - Sunt foarte atente la tot ce inseamna relatii de familie. Este posibil sa primeasca musafiri.

HOROSCOP Scorpion - O saptamana cu multe discutii si planuri, proiecte care se fac in urma acestora. Au mai multe variante, dar trebuie sa o aleaga pe cea mai eficienta.Joi si vineri, vor gasi caile de rezolvare cele mai ieftine, pentru ca asta ii intereseaza.

HOROSCOP Sagetator - Multa munca luni, marti si miercuri si pot face dovada unei mari experiente profesionale. Asta poate sa aduca bani sau sa asigure ca nu se pierd bani, pentru ca merg pe formule deja stiute. Sunt foarte harnici iar joi si vineri pot primi aprecieri pentru munca pe care au depus-o.

HOROSCOP Capricorn - Au o saptamana care incepe bine, dar sub semnul emotiei. Au nevoie si de afectiune sau au o relatie afectiva cu proiectele la care lucreaza. Relatiie de familie sunt foarte bine subliniate, incepe un trend grozav pentru ei de vineri cu Marte in Taur.

HOROSCOP Varsator - Varsatorii sunt foate concentrati sa nu dea gres sau daca au planuri pentru viitorul apropiat trebuie sa incheie o etapa, sa o finalizeze corect pentru a fi liberi de obligatii si a incepe altceva ce si-au propus. De aceea, luni, marti si miercuri sunt rezervate pentru aceasta finalizare. In schimb, de joi lucreaza foarte intens pentru ca au idei noi.

HOROSCOP Pesti - Au o saptamana foarte buna. Luni, marti si miercuri discuta planuri, proiecte ambitioase, unde au nevoie de un sprijin. In acest sens trebuie sa apeleze la o persoana cu foarte multa experienta care i-a mai ajutat si alta data, deci merg la sigur la cineva stiut. Primesc niste solutii foarte bune. Joi si vineri sunt mai discreti, mai rezervati, lucreaza acasa sau mai in tihna pentru proiecte in care isi pun tot sufletul. In weekend, distractie si relaxare cu prietenii.

loading...
PUTETI CITI SI...