Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru MIERCURI 13 FEBRUARIE 2019. Asteapta-te la neasteptat!

Postat la: 13.02.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru MIERCURI 13 FEBRUARIE 2019. Asteapta-te la neasteptat!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie - 20 aprilie)

Aceasta este o etapa culminanta pentru tine. Toate ciclurile anuale pe care le-ai parcurs ating un punct critic. Te poti simti fie ca si cum esti in varful unei mari victorii sau a unei mari infrangeri. In ambele cazuri, este important sa privesti totul cu atitudinea de a sarbatori pana unde ai ajuns in calatoria ta. Fa schimbari acolo unde este necesar si continua sa iti reevaluezi progresul peste cateva luni.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie - 21 mai)
Oameni agresivi ar putea interfera cu planurile tale azi, deci nu te supara daca lucrurile nu ies exact cum ai dori tu. Lasa asta sa fie un bun exercitiu prin care sa inveti cum sa gandesti si sa actionezi pe propriile tale picioare. Tine minte ca poti juca acest joc la fel de bine ca altii. Da si tu inapoi o surpriza neasteptata asa cum primesti si vezi cum reactioneaza aceste persoane. Poate ca poti invata ceva de aici.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai - 21 iunie)
Este greu sa iti mentii echilibrul atunci cand o mare piatra cade pe unul din talerele balantei. A rezolva problema nu e asa de dificil precum crezi, pentru ca piatra a cazut aici ca un mare cadou. Desi ar putea parea socant la inceput, exista un mesaj important in aceasta surpriza. Partea mai provocatoare este sa iti dai seama care este beneficiul.

Horoscopul zilei RAC (22 iunie - 23 iulie)
Precum o echipa de hoti de buzunare intr-o multime, un grup poate avea ochii pe tine si sa planifice in secret sa profite de inocenta ta. Cineva ar putea incerca sa te distraga cu ceva inofensiv, in timp ce altii sa lucreze pe la spate sa iti fure ceva valoros. Mesajul este sa fii permanent constient de tine si de bunurile pe care le posezi azi. Paza buna trece primejdia rea.

Horoscop zilnic LEU (24 iulie - 23 august)
Oportunitatea este numele jocului pentru tine. Nu stinge becurile inainte sa fii sigur ca ai explorat toate optiunile azi. Inspiratia iti poate veni subit printr-un gand neasteptat, deci vezi sa ai un pix si un carnetel ca sa notezi orice ti se pare relevant din ce gandesti. O buna idee poate fi deghizata in ceva nesemnificativ, dar daca cineva e in stare sa vada potentialul si dintr-o piatra, acela esti tu.

Horoscopul zilei FECIOARA (24 august - 23 septembrie)
Astazi ai putea fi rugat sa alegi intre vechi si nou. Este ca si cum oamenii proteseaza la ceva si ti se cere sa te alaturi si tu celor care doresc sa vada o schimbare. Ai grija sa iti asumi cu sinceritate toate informatiile disponibile inainte de a da la o parte o veche situatie sau ipoteza catalogata drept prosteasca din pricina influentelor altora. Doar tu poti decide pentru tine care iti este punctul de vedere izvorat din adevarul tau si pe cine crezi. Ceea ce pentru unul e vechi, pentru altul este foarte bun. Iar ceea ce pentru unul e nou si bun, pentru altul este nepotrivit deocamdata.

Horoscop zilnic BALANTA (24 septembrie - 23 octombrie)
Puterea ta interioara si curajul tau sunt foarte mari azi. Vei vedea ca oamenii graviteaza in mod natural spre tine. Accepta acest plus de energie ce vine azi spre tine si pune-l la buna pastrare pentru cand ai nevoie de el. O sclipire de geniu te poater izbi undeva in cursul zilei. Acesta te poate tine treaz ca sa lucrezi la o noua idee grozava.

Horoscopul zilei SCORPION (24 octombrie - 22 noiembrie)
Poti sa te imbraci azi cu o camasa cu dungi si pantaloni bufanti cu picatele. Cu cat te izbesti in opozitie cu lumea exterioara, cu atat mai bine. Te poti simti teribil de in afara lumii la inceput, insa vei incepe sa vezi frumusetea, importanta si respectul pe care il vei primi pentru ca ai curajul sa fii diferit de multime. Aceasta atitudine iti va face bine. Vei vedea la orizont un cu totul alt mod de a trai.

Horoscop zilnic SAGETATOR (22 noiembrie - 21 decembrie)
Daca nu intelegi ceva, intreaba. Daca ceva ti se pare foarte diferit decat stii sau poti accepta, pune intrebari ca sa te lamuresti despre ce este vorba. Azi curiozitatea ta este ridicata, in special cand vine vorba de neconventional si cu atat mai mult cu cat este revolutionar. Rebelul din tine va simti un nou scop si ai putea fi tentat sa iti vina sa arunci cat colo un bagaj greu ce continua sa te tina blocat pe aceeasi carare veche si plictisitoare.

Horoscopul zilei CAPRICORN (22 decembrie - 20 ianuarie)
Ai putea fi zdruncinat pana la temelie azi de cineva cu un mare magnetism personal. Poate ca te simti oarecum eclipsat de ideile grandioase si de muntele de informatii ce vin de la aceasta persoana. Poate ca te simti mai slab ca acest om. Te-ai gandit ca cineva are un alt ritm si prezenta decat ce este necesar si potrivit ? Nu sari sa crezi ca tu esti cel inferior, deplasat sau nepotrivit. Crede in tine in continuare.

Horoscop zilnic VARSATOR (21 ianuarie - 19 februarie)
Computerul tau intern a primit o actualizare azi iar mintea ta zumzaie cu tot felul de informatii. Vestea buna este ca ar trebui sa fii in stare sa procesezi tot ce se intampla cu viteza luminii. Actioneaza cu incredere mare in tine. Chiar poti sa faci orice. Ai putea chiar sa atingi stelele daca vrei.

Horoscopul zilei PESTI (19 februarie - 20 martie)
Te-ai putea simti putin singur azi, chiar daca sunt oameni in preajma ta. S-ar parea ca fiecare e pe alta lungime de unda. Poate te gandesti ca nu ai nimic in comun cu altii, chiar si cu cei cu care altfel esti foarte apropiat. Ai putea fi preocupat ce vor gandi despre tine dupa ce le spui ce simti cu adevarat. Nu lasa asta sa te opreasca din a-ti face gandurile cunoscute, cu tact si onestitate.

 

loading...
PUTETI CITI SI...