Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 9 decembrie 2019. Racii se izolează

Postat la: 09.12.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 9 decembrie 2019. Racii se izolează

Horoscopul zilei de 9 decembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 9 decembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 9 decembrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Rac au tendința de a se izola, în special de partenerul de viață.

Horoscop zilnic Berbec - Horoscopul zilei de 9 decembrie 2019

Cei născuți în zodia Berbec își vor concentra atenția asupra unor probleme ce au legătură cu locul de muncă. Nativii își fac un plan de autodepășire, vor să iasă mai mult în evidență și să-și atingă mai repede scopurile. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să nu se suprasolicite și să nu pună mai multă presiune pe umerii lor decât pot duce.
Horoscop zilnic Taur - Horoscopul zilei de 9 decembrie 2019

Cei născuți în zodia Taur se vor simți obosiți, atât fizic, cât și mental, și vor refuza socializarea, dar și activitățile care altă dată le făceau plăcere. Nativii evită să se implice în dialoguri solicitante și sunt dezinteresați de tot ce se petrece în jurul lor. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționează că pot fi dezamăgiți de unele persoane. Nativii au ocazia să le vadă adevărata față și să se îndepărteze.
Horoscop zilnic Gemeni - Horoscopul zilei de 9 decembrie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni se preocupă de o problemă financiară. Este posibil ca o sumă de bani să întârzie să le intre în conturi sau valoarea să fie mai mică decât se așteptau. Nu este exclus ca un proiect avut să se amâne sau să se anuleze, chiar dacă un contract a fost semnat în prealabil. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să se odihnească mai mult și să renunțe la gândurile de obținere a unui profit rapid, imediat.

Horoscop zilnic Rac - Horoscopul zilei de 9 decembrie 2019

Cei născuți în zodia Rac au tendința de a-și evita partenerul de viață, de a se izola în propriile gânduri și frământări. Nativii vor fi incapabili să-și exprime sentimentele și să-și explice trăirile avute. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează asupra unor întârzieri legate de acte, de contracte, parteneriate, de procese, litigii sau anchete.
Horoscop zilnic Leu - Horoscopul zilei de 9 decembrie 2019

Cei născuți în zodia Leu se simt acaparați de sarcinile pe care le au, de responsabilitățile de orice fel care le acaparează viața. Nativii vor fi lipsiți de entiziasm și determinare în toate activitățile pe care le întreprind și nu este exclus să refuleze, în sensul de renunțare, indiferent de repercusiuni. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi atenționează asupra unor probleme de sănătate care vizează oasele. Nativii se pot confrunta cu dureri reumatice, traumatisme osoase și lipsă de mobilitate.
Horoscop zilnic Fecioară - Horoscopul zilei de 9 decembrie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară trec prin stări de tristețe, de dezamăgire față de partener și preferă singurătatea. Nativii aleg să se resemneze și nu să se frământe ca în alte dăți, mai ales că simt că nu au pentru ce lupta. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară atenționează părinții Fecioară în mod deosebit, deoarece aceștia tind să fie prea severi și radicali cu copiii și vor avea o atitudine mult prea justițiară, pedagocică, educativă care va afecta relația cu cei mici.
Horoscop zilnic Balanță - Horoscopul zilei de 9 decembrie 2019

Cei născuți în zodia Balanță pot întâmpina niște probleme legate de locuință. Niște planuri de renovare nu merg cum trebuie sau niște obiecte, aparatură, mobilă, se strică și nativii sunt nevoiți să-și schimbe programul pentru a se ocupa de rezolvarea situației. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță favorizează o oarecare reticență față de rude, ostilitate în comunicare, lipsă de încredere, secrete, acțiuni ascunse.
Horoscop zilnic Scorpion - Horoscopul zilei de 9 decembrie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion devin tăcuți, gânditori, echilibrați în gândire, ușor chiar prea raționali. Nativii se închid în ei în dorința de a lua o decizie, însă nu va fi o etapă ușoară, mai ales în cazul acelora care au acumulat frământări, îndoieli în ultima perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion nu favorizează comunicarea și le cere să evite situațiile controversate și dialogurile absurde, care tind să devină tensionate.
Horoscop zilnic Săgetător - Horoscopul zilei de 9 decembrie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător se preocupă de situația financiară. Este posibil ca nativii să fie obligați să facă unele cheltuieli neașteptate, să facă unele plăți urgente și astfel să-și dezechilibreze bugetul. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să-și facă un plan financiar pentru această perioadă, dacă-și doresc o stabilitate financiară, și să evite împrumuturile.
Horoscop zilnic Capricorn - Horoscopul zilei de 9 decembrie 2019

Cu Luna în semnul lor, cei născuți în zodia Capricorn tind să devină mai înțelepți în decizii, preferând să cântărească de mai multe ori un cuvânt înainte de a-l spune și o faptă înainte de a o face. Nativii se vor închide în ei pentru a medita, pentru a analiza și a face un rezumat al ultimelor zile. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce stări de oboseală și plictiseală, dezinteres, delăsare.
Horoscop zilnic Vărsător - Horoscopul zilei de 9 decembrie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător se pot confrunta cu neplăceri la capitolul sănătate. Nativii pot resimți dureri osoase, de spate, de picioare, rigiditate musculară și sunt atenționați în special aceia care se confruntă cu reumatism, osteoporoză, artrită. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să aibă grijă la deplasări, fiind favorizate traumatismele, loviturile. Nici la nivel psihic situația nu va fi mai bună și este recomandată odihna.
Horoscop zilnic Pești - Horoscopul zilei de 9 decembrie 2019

Cei născuți în zodia Pești vor evita persoanele care le crează disconfort de orice natură și vor refuza dialogul cu acestea. În unele cazuri, vor lăsa bunele maniere deoparte și vor zice în față ceea ce au de zis. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să aibă grijă la comunicare deoarece pot, în impulsivitatea momentului, să devină duri și radicali și să strice nilte relații definitiv.

loading...
PUTETI CITI SI...